Veza ka Excel grafikonu iz prezentacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ne Excel grafikona je uskladištena na oblaku hostinga usluge kao što su OneDriveili na Veb lokaciji, nećete moći da se povežete sa njim. To je rekao, evo nekoliko načina da uključite se Excel grafikon u slajdove:

 • Ako se podaci grafikona stalno ažuriraju i grafikon se hostuje na veb lokaciji ili u usluzi OneDrive (ili sličnoj usluzi hostovanja u oblaku),   dodajte hipervezu iz slajda u prezentaciji u Excel grafikon.

 • Ako se podaci ne promene ili vam promene nisu mnogo bitne,    napravite snimak ekrana grafikona u programu Excel i umetnite ga kao sliku na svoj slajd. Evo kako da to uradite:

  1. U Excel Online ili Excel za računar, pritisnite taster Print Screeni sačuvajte sliku pomoću aplikacije uređivača slika, kao što je Bojanka za Windows ili iPhoto za Mac.

  2. U programu PowerPoint Online, na kartici Umetanje kliknite na dugme Slika.

   Umetanje slike

  3. U okviru Izbor datoteke za otpremanje Pronađite sliku Excel grafikona, a zatim kliknite na dugme Otvori.

   Pošto ste dodali sliku, možete da uradite i sledeće:

   Izrezivanje slike

   Dodate ivice slici

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×