Velike adresu umu u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pravljenje 16.0.8528.2147 (verzija 1709) 32-bitne verzije programa Outlook 2016 za Windows ažuriran biti velike adresu svesni (LAA). Ovim se povećava maksimalnu adresni prostor dostupan u Outlook iz 2 GB na 4 GB kada je pokrenut na 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows. Ovo je ključ za poboljšane grafički prikaz u programu Outlook kada koristite noviju prikazuje koji podržavaju više rezolucije ekrana.

Kako to utiče na mene?

Dok Meri testirali LAA Outlook, postoji mogućnost da neke nezavisnih proizvođača ili interne razvijenim Outlook COM programski dodaci može doći do problema sa promenom. Ponovo, samo 32-bitni 1709 verzije programa Outlook 2016 ili novijoj verziji i pokrenut na 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows mogu da utiču na.

Simptomi možda u opsegu od COM programski dodaci pad ili koji dati neočekivano ponašanje ili greške. Outlook je trenutni dizajn automatski onemogućava COM programskih dodataka to pao. Imajte u vidu da su prodavnice programski dodaci za Office neće uticati na LAA i promena.

Šta su to koraci bi trebalo da vidim problema sa COM programski dodaci?

Kao krajnji korisnik

Ako dođe do pada ili neočekivano ponašanje sa COM programski dodaci, obratite se IT sektor i zatražite da testirate i odredili ako programski dodatak je ažurirati LAA.

Kao IT administrator

Razvojni programer COM programski dodatak možda napravili rešenje pod pretpostavkom da Outlook nikada neće podržavati više od 2 GB prostora adrese i samim tim koristi viša adresni prostor za skladištenje druge podatke o stanju. Uz novi dizajn što dozvoljava više prostora adresa da biste odmah biti dodeljeni, COM programski dodatak možda nepravilno pisati taj adresni prostor ili pronašli neočekivane podatke u taj prostor.

 1. Ako COM programski dodatak je razvila organizacija nezavisnog proizvođača, obratite se tog dobavljača da prijavite problem na lokaciji i da zamolite ako im COM programski dodatak je ili se ažurira. Za bilo koju COM programski dodaci razvijeni unutar organizacije, izveštaj problem za vaše unutrašnje projektovanje.

 2. Ako je COM programskog dodatka business kritičnih vaše organizacije, možda vraćaju Office 2016 Klikni i Pokreni instalaciju na stariju verziju. Imajte na umu da LAA funkcionalnost je ugrađena u programu Outlook 2016. Stoga, nije zasebnu funkciju koja može da se onemogući smernice grupe vrednost registratora ili putem korisničkog interfejsa.

  Da biste se vratili na prethodnu verziju sistema Office 2016, morate da onemogućavanje automatskog ažuriranja u sistemu Office, instaliranje prethodne napravi i zatim nakon što se programski dodatak ažuriran za rad sa LAA, ponovo omogućili automatsko ažuriranje u sistemu Office. Više informacija o povratak na prethodnu verziju sistema Office 2016, pogledajte članak Kako da biste se vratili na prethodnu verziju sistema Office 2013 ili Office 2016 Klikni i pokreni.

  Važno je da Imajte u vidu da ako COM programski dodatak neće biti ažurirana za rad sa LAA, koristite od COM programski dodatak morate ponovo da se razmotri pošto do daljnjeg onemogućavanje automatskog ažuriranja u Office ne preporučuje se.

  Da biste identifikovali COM programski dodaci koji dovode do Outlook do pada, pogledajte članak programski dodaci su korisnički ponovo omogućio nakon onemogućavanja Office programima.

  Za projektante

  Ako ste projektant, trebalo bi da pregledate kod COM programski dodatak da biste se uverili da je LAA kompatibilne i ne proverava ili očekivali visokog bitnoj biti Uklanjanje lozinke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×