Veb segment prikaza liste za listu zadataka ne filtrira vrednosti iz povezanog veb segmenta u sistemu SharePoint Online ili SharePoint Server 2013

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

 • Možete da kreirate listu zadataka (to jest, izaberete zadatke za tip lista) u sistemu Microsoft SharePoint Online ili Microsoft SharePoint Server 2013.

 • Kreirate prilagođenu listu koja sadrži vrednosti.

 • Konfigurisanje kolone za pronalaženje u listi "Zadaci" da biste dobili informacije iz prilagođene liste.

 • Otvorite stranicu u režimu uređivanja i od liste Dodaj prikaz Veb segmente za listu zadataka i prilagođene liste.

 • Konfiguriše vezu između dve Veb segmenata tako što ćete urediti Veb segment za listu zadataka. Zatim, možete izaberite stavku veze, kliknite na dugme Preuzmi vrednosti Filter iz, a zatim izaberite prilagođenu listu.

 • Sačuvajte promene na stranicu.

 • Kada kliknete na strelicu da biste filter za vrednosti u prilagođenu listu, Veb segment za listu zadataka ne filtrira rezultate na stranici za vrednosti kao što je očekivano.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, omogućavanje prikazivanja servera u na Veb segment prikaza liste za listu ugrožene zadatke. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Idite na stranicu, a zatim otvorite stranicu u režimu uređivanja.

 2. Kliknite na strelicu padajućeg menija u gornjem desnom uglu Veb segmenta za listu zadataka, a zatim kliknite na dugme Uredi Veb segment.

 3. Na desnoj strani stranice u Web segmentu svojstva kontrole, kliknite na znak plus (+) u odeljku razno , potvrdite izbor u polju za potvrdu Server prikazati i zatim kliknite na dugme u redu.

 4. Sačuvajte promene na stranicu.

Više informacija

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×