Važne razlike između Office Groove 2007 i sistemu SharePoint Workspace 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste izvršili nadogradnju na SharePoint Workspace 2010 sa Office Groove 2007, pročitajte tabele u ovom članku pomoći da biste saznali više o razlikama važna funkcija sa novim izdanjima.

Office Groove 2007

SharePoint Workspace 2010

Pristup sadržaju uskladištenom u Groove radnim prostorima

Da biste pristupili sadržaju radnog prostora, su potrebni da biste otvorili radni prostori u prozoru istraživača Groove radni prostor. Pristup ovaj sadržaj je direktno u sistemu datoteka.

Sadržaj uskladišten u dokumente 2010 alatke sada se može pristupiti direktno u sistemu datoteka. Više informacija potražite u članku Accessing podatke radnog prostora iz sistema datoteka.

Obaveštenja za kontakte

Možete podesiti obaveštenja na izabranih kontakata ili članovima radnog prostora kako biste obaveštenja o promenama u stanju mirovanja ili na mreži statusa. Ova obaveštenja postavite na isti način ste za radnih prostora i alatke.

Office Groove 2007 funkcija se uklanja. Međutim, ako koristite Microsoft Office Communicator, možete da označite kontakata da biste primili obaveštenja o promeni statusa.

Kalendar i alatke za sastanke

Odvojene kalendar i sastanci alatke su dostupne za dodavanje u Groove radnim prostorima. Došlo je nema integraciju između ove alatke.

Nove Alatke za kalendar koji kombinuje kalendar i sastanci funkcije mogu biti dodati u radne prostore 2010. Možete da nastavite da biste dodali kalendar i sastanci alatke 2007 postojeće ili nove radnim prostorima verzije 2007.

Prilagođene alatke za obrasce

Možete da kreirate prilagođeni radni prostor alatke koristeći alatku za obrasce, u kojoj svi dizajn rad desili u dizajner alatke ili alatke "InfoPath obrasci" u kojoj ste uvezli predložaka obrazaca dizajniran u programu Microsoft InfoPath 2007 i zatim dodate dizajn funkcije kao što su prikazuje i sortiranja u dizajneru alatke.

Kreirajte prilagođeni radni prostor alatke pomoću nove alatke za liste, koja se bez teškoća integrisan sa Microsoft Office InfoPath 2010. Pored toga, dizajnera komponenta nije dostupan u postojeće obrasce 2007 ili alatki verzije 2007 InfoPath obrazaca.

Razmena poruka

Primarni sistema za razmenu poruka je namenska Groove komponenta. Dostupne integracije programa Office Communicator je zasnovan na operativnom sistemu Windows API.

Microsoft Office zasnovano integracije programa Communicator pruža bogatije i dosledniji funkcija skupu. Pored toga, ako je instalirana i pokrenuta sistema korisnika, Communicator je podrazumevani poruka sistema i prisutnosti ikone potiču iz Communicator. Ako Communicator nije pokrenut, videćete originalnu Groove poruka funkcije. Više informacija potražite u članku pokretanje programa Office Communicator razgovora.

Više identiteta

Osim ako ograničena smernicama, možete da kreirate više identiteta na vašem nalogu. Svrha više identitetima funkcije je da biste omogućili da imaju različite i jedinstvene osobe za interakciju sa različite skupove osobe.

Ako želite da koristite više osobe, morate da kreirate dodatne korisničke naloge. Međutim, naloge u kojoj ste prethodno kreirali više identiteta možete nastaviti da koristite sve identiteta.

Dozvole

Menadžeri Groove radnog prostora mogu da promenim dozvole dodeljene ulogama člana.

Dozvole dodeljene uloga članova u sistemu SharePoint Workspace 2010. Radni prostori su definisani prema podrazumevanih postavki i nije moguće promeniti. Međutim, menadžeri radnog prostora i dalje možete da promenite dozvole dodeljene ulogama u radnim prostorima Groove 2007.

Search (Pretraži)

Funkcije pretrage su dostupne u okviru alatke za određene radni prostor, kao što su prilagođene alatke za obrasce ili program "Beležnica" i u istoriji poruku.

Pored alatka za određene funkcije pretrage, sada možete da koristite Windows Search 4.0 da biste pronašli sadržaj u radnom prostoru ili u radnim prostorima. Više informacija potražite u članku Traženje sadržaja u programu SharePoint Workspace.

Bezbednost

Vaš nalog je zaštićena putem opcionalno lozinku za prijavljivanje ili pametne kartice. Ove funkcije bezbednosti obezbeđeni na disku šifrovanje svih podataka.

Vaš nalog je zaštićen putem korporacije Bitlocker zaštite modela. Kao rezultat, pristupa nalogu zahteva samo prijavi se akreditivi za Windows. Ovaj model bezbednosti poboljšava performanse i omogućava pristup Windows Search 2010 workspace sadržaju.

SharePoint integracija

Rad sa SharePoint sadržajem, ste dodali SharePoint datoteke alatke u Groove radni prostor.

Sada možete da kreirate lične, sinhronizovana kopija na SharePoint lokaciji koja se zove SharePoint radni prostor, što vam omogućava da pristupite SharePoint lokaciji sadržaja prilikom van mreže. Pored toga,

SharePoint datoteke alatke podržani su i dalje u radnim prostorima Groove 2007.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×