Važne informacije za Office 365 Enterprise E4 korisnike

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 Enterprise E4 plan je bio povlačenje. Međutim, ako imate pretplatu na Office 365 Enterprise E4, ova promena neće uticati na možete odmah. Kao administrator globalnog Office 365 , vi primate e-poštu ispravke i pogledajte objavljene poruke u centar za poruke (deo Office 365 administrator centrirali) sa informacijama na kada je potrebno da preduzmete radnju. U međuvremenu, možete da obnovite pretplatu i da dodate još licenci kao i obično.

Kada budete spremni da biste se premestili na novi plan – sada ili tokom obnove – imate četiri opcije.

Uporedite opcije za nadogradnju ili prebacivanje između planova

Možete odabrati da biste održali istu funkcionalnost sa E4 ili iskoristite nove funkcije i funkcionalnost iz Office 365 i Skype za posao online.

Opcija 1: Prebacite se na Office 365 Enterprise E5

Opcija 2: Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3 + telefonski sistem

Opcija 3: Prebacite se na Office 365 Enterprise E3 + Skype za posao Plus CAL

Opcija 4: Prebacivanje na Enterprise E3

Preuzimanje svih usluga i funkcionalnosti uključene u trenutni Office 365 Enterprise E4 pretplatu   

Da

Da

Da

Ne

Brojevi telefona upravlja u Office 365   

Da

Da

Ne

Ne

Brojevi telefona upravlja oba lokalno i u Office 365 (hibridne primene)    
Smanjite poverenjem u sistemima telefona skupa privatno granu exchange (PBX) i pojednostavite infrastrukture komunikacije sa jednog platformu za pozivanje, konferencije, video i deljenje.

Da

Da

Ne

Ne

Opciju da biste dodali Planovi pozivanja u usluzi Office 365   
možete da dodate licence za Plan za domaće pozive ili na Plan za međunarodne pozive. Saznajte više o Pozivanje planova za Office 365.

Da1

Da1

Ne

Ne

Audio konferencija   
učesnici sastanka mogu u biranjem Skype za posao sastanke sa gotovo bilo kog uređaja i organizatore da pozivaju izvlačenje učesnicima u.

Da2

Ne

Ne

Ne

Napredne alatke za saradnju, analitiku i bezbednost   

Da

Ne

Ne

Ne

Novi interaktivni izveštaji, kontrolne table i vizuelizacije podataka   

Da

Ne

Ne

Ne

Veća kontrola nad bezbednošću podataka i usaglašenost sa ugrađenom privatnošću, transparentnošću i preciznim korisničkim kontrolama   

Da

Ne

Ne

Ne

1Planovi pozivanja u usluzi Office 365 su dostupne ako vaša organizacija ima adresu fakturisanja u Sjedinjenim Američkim Državama ili Portoriko. Imate opciju da biste dodali Plan za domaće pozive ili na Plan za međunarodne pozive prilikom nadogradnje Office 365 Enterprise E5ili ako ste kupili Telefonski sistem u usluzi Office 365.

2Audio konferencija nije dostupan u svim regionima. Ako Audio konferencija nije dostupna u vašem regionu, ćete ažuriramo vam kada postane dostupan. U tom trenutku Office 365 Enterprise E5 klijentima možete da nadogradite Office 365 Enterprise E5 pretplatu sa Audio konferencija odmah ili Čekajte dok je vreme da biste obnovili pretplatu. Da biste videli koje oblasti podržavaju Audio konferencija, idite na brojeve za biranje i podržani zemalja ili regiona za uključivanje u konferenciju biranjem.

Opcija 1: Prebacivanje na Office 365 Enterprise E5

Ova opcija je savršena ako želite da iskoristite prednosti na novu funkcionalnost tu Office 365 Enterprise E5 ima da ponudi. Da biste saznali više i pribavili cene informacije, pogledajte Office 365 Enterprise E5.

Ako se prebacite na Office 365 Enterprise E5, imate opciju da biste dodali Plan za domaće poziveili na Plan za međunarodne pozive. Dodavanje Plan pozivanja omogućava korisnicima usmeravanje poziva u oblaku kroz Office 365.

Kako izvršiti nadogradnju na Office 365 Enterprise E5

Možete da prebacite Office 365 Enterprise E5 ili pričekati dok je vreme da obnovite i nadogradnja tokom procesa obnove. U svakom slučaju, radite s predstavniku vaš nalog ili partnera za prelazak, osim ako ste pretplatu kupili direktno od korporacije Microsoft, kojoj ste slučaj možete se prebaciti na Office 365 Enterprise E5 sebe u Office 365 administrativni centar.

Ako ste pretplatu kupili direktno od korporacije Microsoft, a vi želite odmah da se prebacite, pogledajte članak Prebacivanje sa Office 365 Enterprise E4 na E5. Ne biste izgubili podatke prilikom prebacivanja iz E4 na E5.

Opcija 2: Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3 + Telefonski sistem u usluzi Office 365

Ako već imate hibridnu primenu pomoću Office 365 Enterprise E4, možete se prebaciti na Office 365 Enterprise E3 sa Telefonski sistem u usluzi Office 365 dodatak. Ova opcija vam omogućava da održavate funkcionalnost sa E4 i iskoristite prednost zasnovano na oblaku telefonski broj rešenja za upravljanje iz Skype za posao online. Vaše organizacije će dobiti mogućnost da upravljate brojevi telefona obe lokalno i u oblaku. Pored toga, Telefonski sistem u usluzi Office 365 dodatak omogućava da upućujete pozive pomoću lokalno PSTN mrežnih prolaza Skype za posao korisnici u oblaku.

Kada kupite Telefonski sistem u usluzi Office 365, možete da dodate Plan za domaće poziveili na Plan za međunarodne pozive. Dodavanje Plan pozivanja omogućava korisnicima usmeravanje poziva u oblaku kroz Office 365.

Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3 i dodavanje Telefonski sistem u usluzi Office 365   

Kada je vreme da obnovite pretplatu i Office 365 Enterprise E4 više nije dostupna, moći ćete da prebacite Office 365 Enterprise E3 i dodajte Telefonski sistem u usluzi Office 365, uz opciju da biste dodali na Plan pozivanja, kao deo procesa obnove. Ako ne želite da sačekate do obnavljanje, možete odmah da se prebacite. U svakom slučaju, radite sa predstavniku naloga ili partnera za prelazak, ili – ako ste kupili Office 365 korporacije Microsoft direktno, na mreži – uradi sam u centru administracije.

Ako ste pretplatu kupili direktno od korporacije Microsoft, a vi želite odmah da se prebacite, pogledajte članak Prebacivanje sa Office 365 Enterprise E4 na E3. Ne biste izgubili podatke pri premeštanju iz E4 na E3.

Opcija 3: Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3 + Skype za posao Plus CAL

Odaberite ovu opciju ako želite da zadržite tačno šta imate sa Office 365 Enterprise E4 bez dodavanja dodatna funkcionalnost ili funkcije. Trenutni Office 365 Enterprise E4 pretplata uključuje licence za Skype za posao klijenta, kao i za licenciranje prava na sve u Office 365 Enterprise E3. Premeštanje na E3 i dodavanjem Skype za posao Plus CAL, dobićete imate danas, sa E4.

Napomena: Kada kupite Skype za posao Plus CAL programski dodatak, nećete morati da dodelite dodatne licence korisnicima. Vaša pretplata će biti naveden kao programski dodatak u centru administracije u okviru pretplate. Međutim, nećete videti ga u okviru licence ili u korisničke postavke. Korisnici imati samo dodelili licencu Office 365 Enterprise E3 .

Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3 i dodavanje Skype za posao Plus CAL   

Kada je vreme da obnovite pretplatu i E4 više nije dostupna, moći ćete da prebacite Office 365 Enterprise E3 i dodajte Skype za posao Plus CAL kao deo procesa obnove. Ako ne želite da sačekate do obnavljanje, možete odmah da se prebacite. U svakom slučaju, radite sa predstavniku naloga ili partnera za prelazak, ili – ako ste kupili Office 365 korporacije Microsoft direktno, na mreži – uradi sam u centru administracije.

Ako ste pretplatu kupili direktno od korporacije Microsoft, a vi želite odmah da se prebacite, pogledajte članak Prebacivanje sa Office 365 Enterprise E4 na E3. Ne biste izgubili podatke pri premeštanju iz E4 na E3.

Opcija 4: Prebacivanje na Office 365 Enterprise E3

Odaberite ovu opciju da biste zadržali sve što imate sa Office 365 Enterprise E4, ali ćete izgubiti licencu Skype za posao klijenti za na lokaciji primenama.

Kako da se prebacite na Office 365 Enterprise E3   

Kada je vreme da obnovite pretplatu i E4 više nije dostupna, moći ćete da se prebacite na Office 365 Enterprise E3 kao deo procesa obnove. Ako ne želite da sačekate do obnavljanje, možete odmah da se prebacite. U svakom slučaju, radite sa predstavniku naloga ili partnera za prelazak, ili – ako ste kupili Office 365 korporacije Microsoft direktno, na mreži – uradi sam u centru administracije.

Ako ste pretplatu kupili direktno od korporacije Microsoft, a vi želite odmah da se prebacite, pogledajte članak Prebacivanje sa Office 365 Enterprise E4 na E3. Ne biste izgubili podatke pri premeštanju iz E4 na E3.

Pronalaženje podrške

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×