Važne informacije o Office Mix Preview kraj usluge

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Office Mix je povučena na 1 maj 2018. Dodatnu pomoć, pročitajte članak ispod.

Pre tri godine počeli smo uslugu Office Mix pregled da biste svima iz nastavnicima na business kreiranje i deljenje interaktivne online snimke od njihove prezentacije. Zahvaljujući pozitivan povratne informacije od naših ventilatori tokom pregleda, mi smo da delite da bismo dovode najbolja Office Mix direktno u PowerPoint, Microsoft Streami Microsoft Forms za Office 365 pretplatnike na Windows računarima.

Integrisane novo u PowerPoint će ukloniti potrebe za preuzimanje programskog dodatka. Moći ćete da biste lako mogli da pristupite funkciju putem kartica "snimanje" u PowerPoint kada uključite funkciju tako što ćete prilagoditi PowerPoint traka sa alatkama.

Takođe će moći da biste objavili ove snimke Microsoft Stream, koja nudi jednostavan način za otpremanje i deljenje video zapisa bezbedno vašoj organizaciji da bi se poboljšao komunikacije, učešće i učenje.

Ovaj članak sadrži detalje na kraju usluge plan za Office Mix Preview. Neprekidno će ažurirati ovog članka, kao više informacija postane dostupan.

Najčešća pitanja

Ja sam trenutni korisnik Office Mix – šta ova promena znači za mene?

Office Mix lokacije i postojeći sadržaj uskladišten na svojim serverima će otpisati prema sledećem planu:

  • 20 oktobar 2017:    Ako imate postojeći Office Mix nalog, i dalje ćete moći da prikažete, uredite, objavljivanje, preuzimanje i izbrišite postojeći sadržaj. Ako imate za kvalifikovanje * Office 365 poslovni ili školski nalog, ne možete da se prijavite da biste migrirali vaše Miksevi kao video zapise da biste Microsoft Stream. Ako nemate pristup za Office 365 rad ili školski nalog, možete da preuzmete na Miksevi kao PowerPoint datoteke (.pptx) i analize podataka kao Excel datoteke (.xlsx) da biste sačuvali na lokaciji za skladištenje sami odaberete.

    *Office 365 plana funkcije zavise od licence. Pogledajte odeljak licenciranje detalja da biste saznali da li već imate pristup Microsoft Stream i funkcija koje vam mogu da koriste ili da nadogradite plan.

  • 1 januar 2018:    Neće moći da upišete kao novog korisnika ili da preuzmete programski dodatak Office Mix sa Veb lokacije. Postojećim korisnicima koji već imaju mešavinu programski dodatak instaliran će i dalje moći da ga koristite za otpremanje, uređivanje, prikaz i njihove postojeći sadržaj za preuzimanje.

  • 6 April 2018:    Neće moći da otpremite novi Miksevi ili ažurirate postojeće Miksevi pomoću Office Mix programski dodatak. Prijavite se na lokaciju Office Mix za Migriranje ili preuzimanje vaš sadržaj.

  • 1 maj 2018:    Office Mix lokacija i njen sadržaj će biti zvanično obustavljene. Lokacije neće biti dostupan posle ovog datuma. Sve veze ka Office Mix sadržaja koje ste prethodno delili sa drugima će prestati sa radom posle ovog datuma. Pored toga, neke programske dodatke kao što su kvizove aplikacije i ankete više neće biti dostupna. Microsoft Forms stizale u programu PowerPoint narednih nekoliko meseci da biste zamenili test interaktivnosti.

Šta je sa sadržajem koji već imaju povezan sa Office Mix na druge veb lokacije?

Za korisnike koji su ugrađeni ili deljeni sadržaj u sistemu upravljanja učenje, koristite alatku za Office Mix LTI, možete da ugradite sadržaj pomoću Microsoft tok. Ako želite da uklonite povezani sadržaj, jednostavno da izbrišete datoteke sa stranice moja miksuje. Na 1 maj 2018, svi Office Mix sadržaja i veza će prestati sa radom, da pa imajte uverite se da biste ručno ažurirali sve ugrađene Miksevi na druge veb lokacije pre ovog datuma.

Šta ako moja Office Mix sadržaja premašuje ograničenje prostora za skladištenje Microsoft Stream otpremanje?

Ako prekoračite ograničenje dostupne skladišta na Microsoft Stream, premestite sadržaj Office Mix će vas prekidaju. Sve datoteke koje su uspešno prenete ostaje na Microsoft Stream nalog, ali neće rezervne kopije datoteke koje mogao biti uključena i proces migracije će se zaustaviti.

Migraciju sadržaja može da se nastave nakon što ste oslobodite ili kupili dodatnog prostora za skladištenje na Microsoft Stream nalogu. Da biste nastavili prekinuto migracije, prijavite se u Office Mix, a zatim pokrenite migraciju ponovo. Da biste saznali više o citatima i ograničenjima za Microsoft Stream, kliknite ovde.

Ja sam administrator usluge Office 365. Šta treba da znam?

Ako ste Office 365 administrator, možete da delite ovaj članak sa vašom organizacijom.

Kada će Microsoft Stream podržavaju interaktivne kvizove i analitiku?

Radimo na tome da interaktivnosti Microsoft Stream video plejera tako da možete da napravite, otpremanje, Reprodukuj nazad, i deliti više mešavinu kao sadržaj na Microsoft Stream (koji uključuje kvizove mogućnost da biste skočili na različite delove prezentacije i još mnogo toga). Tokom vremena, možemo da poboljšate analitiku mogućnosti za video zapise na Microsoft Stream. Za više informacija o mogućnostima trenutni Microsoft Stream, kliknite ovde.

Kako da uključim kartica "snimanje" u programu PowerPoint?

Kartica "snimanje" je dostupna samo za Office 365 mogu Klikni i pokreni verzija sistema Office 365 na Windows Računaru. Da biste uključili snimanje kartice trake:

Na kartici datoteke na traci, kliknite na dugme Opcije. U dijalogu Opcije izaberite karticu Prilagođavanje trake sa leve strane. Zatim, u okviru desne koji navodi kartice na traci dostupna, potvrdite izbor snimanje . Kliknite na dugme u redu. Više informacija o karticu PowerPoint snimanje, pogledajte članak zapis projekciju slajdova sa prateće priče i podešavanja.

Kartica "Prilagođavanje trake" u dijalogu opcije programa PowerPoint 2016 nema opciju da biste dodali kartica "snimanje" na traci programa PowerPoint.

Kada karticu snimanje stizale u programu PowerPoint za Mac?

Trenutno, kartica "snimanje" je dostupna samo Office 365 pretplatnika na Windows računarima. U budućnosti možemo možete da razmotrite snima se ove funkcije za druge platforme tokom vremena.

Kako da otpremite video Microsoft Stream?

Možete da pronađem dugme "Otpremi" na vrhu bilo koje stranice ili jednostavno prevucite jedan od grupa ili kanali nove video zapise. Možete istovremeno otpremili više video zapisa i čak i pregledanje Microsoft Stream dok video zapise otpremate u pozadini. U programu Microsoft tok portalu, izaberite stavku Kreiraj > otpremanje video zapisa ili ikone „otpremi” na gornjoj traci za navigaciju. Prevucite i otpustite ili Izaberite stavku datoteke sa računara ili uređaja. Više informacija potražite u članku otpremanje video zapisa.

Otpremanje video zapisa u programu Microsoft Stream

Office 365 plana funkcije zavise od licence. Pogledajte odeljak licenciranje detalja da biste saznali da li već imate pristup Microsoft Stream i funkcija koje vam mogu da koriste ili da nadogradite plan.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×