Uzmite beleške sa sastanka u timovima

Uzmite beleške sa sastanka u timovima

Beleške sastanka su odlično mesto za hvatanje i deljenje beležaka pre, tokom i posle sastanka timova.

Nekoliko stvari koje treba da imate na umu:

  • Samo osobe u istoj organizaciji kao organizator sastanka moći će da započnu ili pristupe beleškama sastanka.

  • Beleške sastanka dostupni su za najviše 20 osoba. Ako sastanak ima više od 20 osoba, samo će prvih 20 imati pristup beleškama.

  • Imaju pristup samo osobama koje su pozvane na sastanak pre kreiranja beležaka. Osobe pozvane kasnije neće imati pristup.

Pre sastanka

Da biste preuzeli beleške pre sastanka, idite na Dugme Sastanci Kalendar , izaberite sastanak i Ćaskajte sa učesnicima. Izaberite karticu beleške sastanka , a zatim počnite da uzimate beleške sa sastanka.

Dodajte dnevni red ili druge važne diskusije. @mention osobe da privuku pažnju ili dodeli stavke Radnje.

Napomena: Beleške pre sastanka su trenutno dostupne samo za sastanke koji se ne održavaju na kanalu. Ako kliknete na dugme ćaskanje sa učesnicima sastanka koji se odvija na kanalu, bićete odvedeni na taj kanal.

Tokom sastanka

Kada ste na sastanku, idite na stavke još opcija Dugme „Još opcija“ Dugme „Još opcija“ Prikaži beleške sa sastanka Dugme "beleške sastanka" u kontrolama sastanka. Ako još niste snimili beleške, izaberite stavku Započni hvatanje beležaka sastanka.

U suprotnom, počnite da kucate beleške. Koristite kontrole na vrhu panela da biste oblikovali i rasporedili tekst. Da biste dodali novu belešku, izaberite stavku Dodaj novi odeljak. Koristite @mentions da biste nekome privukli pažnju ili dodelili stavku radnje.

Beleške sastanka

Napomena: Kada prvi put dodate belešku, poruka će se knjižiti u vaše ime u ćaskanju za sastanke. 

U periodičnom sastanku, beleške su i dalje od sastanka do sastanka. Svaki sastanak postaje novi odeljak u beleškama.

Posle sastanka

Idite na kanal gde se dogodio sastanak (ili ćaskanje sastanka ako sastanak nije bio u kanalu) i pronađite sastanak. Ispod njega izaberite stavku Prikaži beleške u programu.

Beleške sastanka na ćaskanju

Beleške sa sastanka otvaraju se na Wiki kartici koju možete da pročitate ili dodate. Uredite i oblikujete karticu kao i bilo koju drugu Wiki karticu.

Kartica "beleške sastanka"

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×