Uvoz e-poruke iz programa Windows Live pošta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da izvezete e-poruke iz programa Windows Live pošta, i zatim da ih uvezete u Microsoft Outlook 2010. Windows Live pošta, deo Windows Live Essentials je izabrana za Outlook Express i Windows Live računare.

Napomena: Ovi koraci uvezete samo poruke koje ste sačuvali u Windows Live Mail. Postavke naloga ne prenose. Više informacija o tome kako da dodate naloge e-pošte u programu Outlook, pogledajte članak Podešavanje e-pošte u programu Outlook.

  1. Pokrenite Outlook.

  2. Pokrenite Windows Live pošta.

  3. U operativnom sistemu Windows Live pošta, izaberite datoteku ili pritisnite tastere ALT + M da biste prikazali traku sa menijima datoteke .

  4. U meniju datoteka postavite da izvezete, a zatim izaberite stavku poruke.

  5. U Operativnom sistemu Windows Live pošta čarobnjaka za izvozizaberite stavku Microsoft Exchange, a zatim kliknite na dugme dalje.

  6. Kliknite na dugme u redu kada ćete videti sledeću poruku:

    Ovo će izvesti poruke iz programa Windows Live pošta u programu Microsoft Outlook ili Microsoft Exchange.

  7. Da biste naveli datoteke koje želite da izvezete, izaberite stavku sve, a zatim kliknite na dugme u redu. Ili, kliknite na dugme Izabrane fascikle, izaberite fascikle koje želite da izvezete i zatim kliknite na dugme u redu.

  8. U prozoru za Izvoz dovršena , kliknite na dugme Završi.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×