Uvoz beležaka iz Evernote u OneNote 2016 za Windows

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dobro došli. Smo da vidimo i da kako biste lakše prekidač iz Evernote u programu OneNote. Ovaj članak prikazuje strukturu su koraci potrebni da biste uvezli beleške iz Evernote u programu OneNote i nudi odgovore na pitanja o prenosu sadržaja.

Za uvoz OneNote pronalazi Evernote sadržaj na vašem računaru i šalje ga u programu OneNote. Možete da odaberete bilo kog Microsoft Account da koristite sa programom OneNote, bez obzira na ako je ličnog Hotmail, Outlook.com ili Live.com naloga ili Microsoft Account dobili tako što ćete na poslu ili u školi. Verovatno već imate takvog naloga, ali možete lako da kreirate novi besplatno.

Ako koristite samo Evernote na Vebu, preporučuje se izvoz beležaka iz Evernote za Windows ili Mac u Evernote izvoz (.enex) datoteku.

Pre nego što počnete

Evo šta ćete morati da biste uvezli Evernote beleške u programu OneNote:

 • Na Računaru sa operativnim sistemom Windows 7 ili noviji (obavezno).

 • Evernote za Windows (opcionalno, ali ubrzava proces migracije).
  Ako imate Evernote za Windows instaliran, prijavite se pomoću Evernote naloga, a zatim se uverite da najnovije beleške potpuno sinhronizovali pre nego što počnete da uvezete u program OneNote.

 • Pogledajte ovaj kratak video o OneNote uvoznik (opcionalno)

  OneNote uvoznik video zapisa


Kako se koristi za uvoz u programu OneNote

Kada budete spremni da biste uvezli beleške iz Evernote u programu OneNote, uradite sledeće:

 1. Na bilo koju Windows računara na kojem je Evernote za Windows instaliran, posetite https://www.onenote.com/import-evernote-to-onenote , a zatim izaberite stavku Preuzimanje za uvoz. Preuzimanje programa za OneNote uvoz bi trebalo da se automatski pokrenuti.

 2. Kada za uvoz OneNote završi preuzimanje, kliknite dvaput na datoteku instalacioni program na računaru, a zatim pratite upite:

  • Prihvatite ugovor o licenciranju krajnjeg korisnika.

  • Ako imate instaliran Evernote za Windows i sve beleške sinhronizovali lokalno, a zatim za uvoz OneNote će automatski otkriti Evernote Beležnica. Sa liste koja se prikazuje, izaberite Evernote beležnice koju želite da uvezete u programu OneNote.

   Napomena: Ako nemate Evernote instaliran, možete da uvezete beleške iz Evernote izvoz (.enex) datoteke. Da biste to uradili, prvo kreirate datoteku izvoza u Evernote (pogledajte ispod najčešća pitanja za uputstva za kreiranje ove datoteke). U za uvoz u programu OneNote, izaberite stavku Odaberi datoteku, a zatim izaberite .enex datoteka koja sadrži Evernote beleške.

  • Izaberite stavku Microsoft Account (Hotmail, Live ili Outlook.com) koji želite da koristite sa programom OneNote. Možete da se prijavite pomoću ličnog Microsoft Account ili naloga koje na poslu ili školi dao.

 3. Kada ste spremni, kliknite na dugme Uvezi. Kada se proces dovrši, možete da pregledate uvezene beleške u programu OneNote 2016 (ili nastavite da biste instalirali OneNote ako ga već nemate).

 4. Kada pokrenete OneNote nakon uvoza beleške, prikazaće se najnovija Evernote beležnicu. Možete ručno da otvorite druge beležnice da biste videli ostale beleške.

Nakon što ste završili sa uvozom beleške u programu OneNote, možete lako da pristupite ih na Vebu, kao i na operativnom sistemu Windows, Mac, iOS i Android. Ako to već niste uradili, uverite se da biste instalirali OneNote na svim uređajima.


Najčešća pitanja

Ispod se nalaze odgovori na neka uobičajena pitanja o za uvoz u programu OneNote. Ako vaše pitanje nije navedeno ovde, ostavite ga u obrascu za „Je ove informacije korisno”? povratne informacije na kraju ovog članka.


 • Evernote treba da se instalira?
  , Evernote ne mora da bude instaliran ako već imate izvezenu datoteku Evernote (.enex) beleške. Međutim, uvoz beleške se dešava malo brže na računaru koji ima instaliranu zato što nećete morati da prvo da izvezete beleške.


 • Šta se dešava ako nije instaliran Evernote?
  Beleške možete da uvezete sa izvezenu datoteku Evernote (.enex).


 • Kako da generišete izvezenu datoteku Evernote?
  Na bilo koju Windows ili Mac računaru koji ima Evernote instaliran, početnom Evernote, izaberite stavku beleške koje želite da izvezete i izaberite stavku datoteka > Izvoz da ih sačuvate datoteku u .enex. Prenos ovu datoteku na Windows Računaru na kojem želite da pokrenete za uvoz u programu OneNote.


 • Da li sve tipove datoteka koji nisu .enex datoteka podržani za uvoz
  Ne, ne u ovom trenutku.


 • Ovo funkcioniše za Evernote Plus i Evernote Premium?
  , Možete da koristite beležaka sa bilo koja verzija Evernote.


 • OneNote treba da se instalira?
  Ne, radimo uvoz kroz oblak magičan. Međutim, možete odabrati da biste instalirali OneNote u bilo kom trenutku iz https://www.onenote.com/download.


 • Možete uvesti beleške u programu OneNote i da ih čuvaju lokalno na računaru?
  , Moraćete da koristite Microsoft Account (Hotmail, Live ili Outlook.com) da biste uvezli beleške.


 • Sa kojim tipovima naloga su podržane za skladištenje beleške u programu OneNote?
  Može da se prijavite pomoću ličnog Microsoft Account ili naloga koje na poslu ili školi dao.


 • Kako će beleške izgledati u programu OneNote?
  Smo ćete kreirati novu OneNote beležnicu za svaku Evernote beležnicu. Svaka stranica Evernote će biti na stranicu u programu OneNote. Opcionalno, Evernote oznake možete da koristite da biste organizovali beleške u beležnici. Svaka oznaka će postati odeljka u programu OneNote koji sadrži stranice koje su označene taj termin.


 • Šta se dešava ako imam Evernote stranice sa više oznaka? Će se duplirane stranice u programu OneNote?
  , Ćemo samo pogledati prvu oznaku da biste utvrdili gde te stranice. Da bi stvari uočljivi, smo ćete pisanje svaki oznaku koji ste imali u Evernote na OneNote stranici tako da možete da pronađete sve lako kroz trenutne pretrage u programu OneNote.


 • Će prilozi kao što su PDF datoteke i JPG slike se uvoze?
  , Prilozi kao PDF datoteka i slika će biti uvezen zajedno sa beleškama.


 • Ima li koji neće se uvoze?
  Neke stvari kao što su pisanje perom, šifrovane tekst, boja pozadine i podsetnici neće se prikazati u programu OneNote.


 • Koliko će trebati uvoza?
  u zavisnosti od toga koliko sadržaja se uvozi i brzinu Internet veze, uvoz beleške može potrajati nekoliko minuta i nekoliko sati. Će biti prikazan indikator toka tokom uvoza da vam dati predstavu o procenjena vremenski period biće potrebno da biste uvezli beleške.


 • Kako da pronađem moje uvezene beležnice u programu OneNote?
  Ako ste uvezli više Beležnica, otvorimo jedan od vaše beležnice u programu OneNote. Pratite ove korake da biste otvorili druge beležnice:

  OneNote Windows 10 aplikacija – kliknite ili dodirnite ikonu hamburgera () u gornjem levom uglu, a zatim odaberite stavku Još Beležnica.

  Aplikacija za računare programa OneNote 2016 – kliknite Beležnica padajućeg menija sa leve strane kartice na i odaberite Druge otvorene beležnice.

  OneNote Online – kliknite na dugme beležnice na vrhu oknu sa leve strane da biste videli sve beležnice.


 • Koje platforme za uvoz OneNote podržava?
  Za uvoz možete da pokrenete na sve računare izdanje operativnog sistema Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 i Mac. Ostanite za novosti o podršci za dodatne platforme.


 • Da li imate konvertora za druge beležaka aplikacije?
  Ne, ne u ovom trenutku. Ostanite za novosti o podršci za dodatne aplikacije.


 • Dobijam kôd greške 10008 kada se koristi za uvoz u programu OneNote. Kako da rešim?
  Ova greška se pojavljuje kada OneDrive, grupe ili biblioteka dokumenata sadrži više od 5000 stavki. Razmislite o brisanju neke datoteke više nije dozvoljeno vam je potrebno i pokušajte ponovo da uvezete. Više informacija o do ove greške potražite u članku naše Srodne objavite na OneNote projektante Blog.


 • Gde mogu da saznam više o programu OneNote?
  Glave kod http://www.onenote.com za više informacija o programu OneNote i da biste preuzeli sve OneNote računare i mobilne aplikacije.


Takođe pogledajte

Preuzimanje za uvoz u programu OneNote

Slanje povratnih informacija o za uvoz u programu OneNote

Prijavili problem sa za uvoz u programu OneNote


Saznajte više o programu OneNote

Pogledajte Video 1-minutni

OneNote (za računare) za Windows

OneNote za Windows 10

OneNote za Mac

OneNote na mreži

Istaknute aplikacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×