Uvod u SharePoint Online Management Shell

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao Office 365 globalni ili SharePoint administrator organizacije, možete da koristite SharePoint Online Management Shell za upravljanje korisnicima, lokacijama i kolekcijama lokacija. SharePoint Online Management Shell je Windows PowerShell modul koji vam omogućava da pokrenete komandne linije operacije. To čini da izvršavaju grupno operacije efikasnije i je jedini način da biste izvršili neke zadatke upravljanja u SharePoint i OneDrive.

Napomena: Ako ste novi u Office 365 ili SharePoint Online, preporučujemo da se prvo upoznati sa centrom administracije SharePoint . Da biste počeli, pogledajte članak Upravljanje kolekcijama lokacija i globalnim postavkama u SharePoint centru administracije.

Prvi koraci Upravljanje SharePoint Online koristeći PowerShell cmdlet komande

  1. Preuzmite i instalirajte najnoviju SharePoint Online Management Shell. Ako već imate prethodnu verziju instaliranu, prvo da ga deinstalirate, a zatim instalirajte najnoviju verziju.

  2. Povezivanje SharePoint Online Management Shell SharePoint Online za vašu organizaciju. Informacije potražite u članku Povezivanje sa SharePoint Online PowerShell.

Listu SharePoint Online PowerShell cmdlet komande možete da pokrenete potražite u članku SharePoint Online PowerShell.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×