Uvod u prikaz „Razgovori“

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, kada dodate većinu tipova naloga u programu Outlook 2013 2016 ili Outlook za Office 365, poruke se prikazuju u razgovorima. Razgovora uključuje sve poruke na istom niti sa isti red za temu. Starije verzije programa Outlook možda neće prikazivati prikaz razgovora je podrazumevano omogućena.

 1. Iz bilo koje fascikle e-pošte, kao što su prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku Prikaz > prikaz u vidu razgovora da biste se prebacivali prikaz razgovora ili isključite.

  Prikaz poruka po razgovoru.

 2. Izaberite stavku Svi poštanski sandučići ili Ova fascikla.

  Odaberite koje će poruke da uključite u razgovore.

Razgovor koji uključuju više poruka su u lista poruka identifikovao Ikona „Skupljeni razgovori“ . Kliknite na dugme Ikona „Skupljeni razgovori“ da biste razvili razgovor.

Primer razdeljenih razgovora u prikazu rasporeda „Razgovori“

Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako najnovija poruka na vrhu. Ne možete promeniti ovaj redosled sortiranja.

Primer razgovora sa potpuno razvijenim razdeljivanjima na listi poruka

Kada primite novu poruku koja je deo razgovora, ceo razgovor premešta na vrhu liste poruka.

Svi razgovori koji sadrže nepročitane poruke imaju podebljanu temu, a broj nepročitanih poruka pojavljuje se pored teme. Kada kliknete da biste razvili razgovor, sve nepročitane poruke će imati podebljan naslov.

Promena opcija razgovora

Postoji nekoliko opcija razgovor možete da promenite.

 1. Iz bilo koje fascikle e-pošte, kao što su prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku Prikaz > Postavke razgovora

  Možete da promenite nekoliko opcija razgovora.
 2. Izaberite neki od dostupnih opcija.

  • Prikaži poruke iz drugih fascikli Koristite ovu opciju da biste prikazali poruke u razgovoru koji su premešteni u druge fascikle, kao i poruke koju ste poslali koji su uskladišteni u fascikli poslate stavke.

  • Prikazivanje pošiljaoci iznad tema Izbor ove opcije prikazuje imena pošiljaoca na vrhu razgovor umesto tema razgovora.

  • Uvek Razvij izabrani razgovor Ova opcija se primenjuje samo na trenutno izabrani razgovor. Razgovor izabrana kada potvrdite izbor u ovom polju uvek će se pojaviti proširene.

  • Korišćenje klasični uvučeni prikaza Uvučeni klasični prikaz prikazuje poruke u razgovoru uvučeni na osnovu pozicije iz razgovora.

Podrazumevano, poruke u prijemnom poštanskom sandučetu prikazuju po datumu, ali možete lako da promenite ovo da biste prikazali poruke po razgovoru ili „niti”. U prikazu razgovora , niti su sortirane po datumu, a zatim poruke unutar svake niti sortirane na osnovu ko je kome odgovorio. Možete da prikažete liste poruka u bilo kojoj fascikli, kao što su poslate stavke ili radne verzije, ovako.

Ako raspoređivanje poruka u prijemnom poštanskom sandučetu po razgovorima i primite novu poruku, njegove povezane niti se premešta na vrhu liste poruka.

Napomena: Podrazumevano se prikazuju samo nepročitane i poruke označene zastavicom. U suprotnom, razgovor ostaje smanjen sve dok ne kliknete na strelicu pored naslova razgovora.

 • U meniju Prikaz postavite Rasporedipo, a zatim kliknite na dugme razgovora. Arrange command on the View menu

Prikaz u prijemno poštansko sanduče prikazuje niti poruke

Conversation view

1. kliknite na strelicu pored naslova razgovora da biste videli sve poruke u razgovoru.

2. ovu poruku ima bez strelice. Poruke ne postoje odgovori povezan sa njim.

3. poruke bi trebalo da vidite ko je kome, odgovorio i kada, da biste pratili konac.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×