Uvod u Office Starter 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office Starter 2010 je pojednostavljeni, uz pomoć ad verzija Microsoft Office 2010 koji dolazi unapred učitanog i spremni za korišćenje na vašem računaru. Office Starter uključuje unakrsne tabele programa Microsoft Excel Starter 2010 i obradu programa Microsoft Word Starter 2010. Office Starter takođe omogućava vam da kreirate uređaj možete da koristite da biste pokrenuli Office Starter na drugom računaru, kada ste udaljeni od računara se obično koristi.

U ovom članku

Pregled sistema Office Starter

Pregled uređaja koji koristi Office Starter za poneti

Razlike između sistema Office Starter 2010 i sistema Office 2010

Pregled sistema Office Starter

Office Starter 2010 dolazi unapred učitanog na vašem računaru, ali nije dostupna dok ste u Windows Start meniju izaberite stavku Microsoft Office 2010 , a zatim izaberite opciju da biste koristili Office Starter.

Prvo korišćenje sistema Office Starter

Office Starter 2010 izgleda veoma slično Office 2010. Ako ste novi u interfejs sa glavnom trakom ili prikaza Backstage, Office Starter vam daje priliku da biste dobili navikli da novi interfejs pre nadogradnje na Office 2010.

Word Starter i Excel Starter

Vrh stranice

Pregled uređaja koji koristi Office Starter za poneti

Uređaj koji koristi Office Starter za poneti vam omogućava da koristite Office Starter programe na drugom računaru. Uređaj je USB fleš disk koji konfigurišete pokretanjem upravljača uređaja za Microsoft Office Starter za poneti dok je uređaj priključen na računar.

Kada je uređaj konfigurisan, možete ga priključiti na drugi računar i pokrenuti Office Starter programe na drugom računaru, bez obzira na to da li je Microsoft Office već instaliran. Kada isključite uređaj, Office Starter se uklanja sa računara.

Više informacija o kreiranju i korišćenju uređaja koji koristi Office Starter za poneti potražite u članku Kreiranje uređaja koji koristi Microsoft Office Starter za poneti

Vrh stranice

Razlike između Office Starter 2010 i Office 2010

Office Starter se od kompletne verzije sistema Office razlikuje po tome što uključuje samo dva programa za produktivnost (Word Starter i Excel Starter), i interfejs uključuje prikazivanje reklama. Funkcije koje se obično koriste u poslovnim ili akademskim postavkama nisu uključene.

Ako ne pronađete željeni više funkcija, možete da nadogradite Office 2010 direktno iz Office Starter 2010. Na kartici " Početak " na traci kliknite na kupovinu .

Slika dugmeta

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×