Uvod u arhivu na mreži

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Exchange Server 2010 nalozi mogu biti podešen za ličnu arhivu administrator Exchange servera. Ovo je specijalizovane Exchange poštanskog sandučeta pored primarni Exchange poštanskog sandučeta. U programu Microsoft Outlook 2010, u ličnu arhivu pojavljuje se u oknu za navigaciju ispod primarnog poštanskog sandučeta Exchange fascikle.

Napomena: Postoji Microsoft Outlook i Microsoft Exchange Server zahteva dozvolu za ovu funkciju. Više informacija potražite u članku zahtevi licence za ličnu arhivu i smernice za zadržavanje.

Za razliku od Outlook datoteke sa podacima (.pst) koje su samo dostupan na računaru na kojoj je sačuvana datoteka, stavki u ličnu arhivu su dostupne u programu Outlook sa bilo kog računara koje koristite ili u programu Outlook Web App (OWA).

Ako ste prethodno arhivirane poruke da biste u Outlook datoteke sa podacima (.pst), možete da otvorite te arhivama i premeštanje poruke iz te datoteke u ličnu arhivu. To čini sve poruke dostupne na mreži pomoću programa Outlook Web App (OWA) ili sa drugih računara gde možete da koristite Outlook 2010.

Prednosti lične arhive

Poruka za vaš Exchange nalog takođe moguće premestiti u ličnu arhivu automatski uz arhiviranje smernice, što smanjuje veličinu poštanskog sandučeta. Pored toga, primenite smernice za zadržavanje e-poruka u ličnu arhivu, koja omogućava usaglašenost sa zakonske ili organizacija zadržavanje pravila.

  • Smanjivanje veličine Exchange Server nalog   stavke u ličnu arhivu ne broje u odnosu na kvotu veličina Exchange poštanskog sandučeta. Administrator Exchange servera može da vam to ograničenje veličine prostora za skladištenje za primarni Exchange poštanskog sandučeta i vaše lične arhive.

  • Smernice za arhiviranje koje je automatsko premeštanje stavki    Smernice za arhiviranje koje možete primeniti na određene poruke, razgovori ili fascikli u Exchange Server nalog. Na primer, poruku možete biti označen smernica za arhiviranje tako da ona se automatski premešta u ličnu arhivu nakon navedenog perioda vremena. Ove smernice zavise od organizacije.

  • Sve vaše svakodnevne i arhivirane stavke su odmah dostupni   oba primarni čuvaju se na serveru koji koristi Exchange Exchange poštanskog sandučeta i u ličnu arhivu. To znači da imate pristup svih stavki sa bilo kog računara koje koristite sa programom Outlook 2010. Takođe, sve stavke su dostupne u programu Outlook Web App. Prethodni arhive rešenja koja koriste Outlook datoteke sa podacima (.pst) ograničen pristup samo na računaru gde će biti sačuvana; pristup Outlook datoteke sa podacima (.pst) je dostupna u programu Outlook Web Access (OWA).

  • Korišćenje pretrage preko svih poruka   u programu Outlook 2010 ili OWA možete da koristite pretragu da biste pronašli poruke bez obzira na to da li je u poštanskom sandučetu Exchange ili u ličnu arhivu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×