Utisak pri radu sa pretrage se razlikuje od onoga što vi opisujete

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U zavisnosti od toga koji Office 365 izdanja programa vaša organizacija je deo, vaš utisak pri radu za pretragu mogu se razlikovati od ovoga što je opisano u člancima pomoći za pretragu. Većina organizacija su deo standardno izdanje programa, ali neke su takođe se opredelile za ciljni izdanje programa da biste preuzeli ispravke za pretragu i drugim uslugama kao ispravke postaju dostupne. Određene ispravke možda ćete takođe se postepeno uvedeno korisnicima u vašoj organizaciji.

Ako vaš utisak pri radu pretrage je drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći za pretragu, moguće je da su nove funkcije dolazi uskoro vaše organizacije.

Evo šta mogu da se razlikuju pregled:

Funkcija

Šta je ovo?

Da li je trenutno dostupno u standardnom izdanju?

Da li je trenutno dostupno u ciljanom izdanju?

Poboljšano iskustvo pretrage u sistemu SharePoint Online

Kada koristite polje za pretragu na matičnoj stranici SharePoint, SharePoint lokacijama tima i SharePoint lokacija komunikacije, sada dobijate nove stranice sa rezultatima pretrage sa personalizovane rangiranje rezultata, ljudi podudaranja i pregledi od preko 270 + različite tipove datoteka.

Ne

Da

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×