Usluge podrške za Microsoft proizvode

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Informacije o podršci na mreži

Za Windows SharePoint Services podršku, posetite Windows SharePoint Services Tehnički centar na lokaciji TechNet.

Za sve naše ponude za podršku, posetite Microsoft podrške. U Kanadi, posetite Microsoft Canada Online.

TTY korisnika

Microsoft tekst telefona (TTY/TDD) usluge dostupne su na (425) 635-4948 u državi Vašington ili (800) 892-5234 u sad poziva (905) 568-9641 u Kanadi.

Širom sveta

Podrška van sad i Kanada mogu se razlikovati. Detalje o regionalnim kontaktima potražite na lokaciji Microsoft office lokacija širom sveta. Ako nema podružnica korporacije Microsoft u vašoj zemlji ili regionu, obratite se ustanovi iz koje ste nabavili Microsoft proizvod.

Uslovi

Microsoft usluge podrške moraju da se pridržavaju tada trenutni cene, odredbe i uslove koji se mogu menjati bez obaveštenja.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×