Usluga Microsoft ugovor

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poslednje ažuriranje: jun 2018

Ovo je ugovor između vas i kompanije Microsoft navedeni u odeljku 22 ovog ugovora. Ovaj ugovor odnosi se na Microsoft „,” „nas” ili „naš”. Ovaj ugovor se odnosi na neki Microsoft Office.com i Microsoft Office Live Veb lokacije (i njihove izabrana lokacije) usluga (uključujući probne verzije usluge) i softveru, uključujući sve ispravke za podršku i sadržaj. Ovaj ugovor se odnosi na sve ove kao „usluge”. Ovaj ugovor i pokriva upotrebu sve dodatne usluge korporacije Microsoft za koju se prijavite dok je ovaj ugovor na snazi, osim ako drugim uslovima pratiti tih usluga. Ako je tako, primenite tih termina. Predstavljate koji su bar 18 godina ili stekla starost većine kojem živite i sve informacije koje je true i ispravan. Svake usluge možda imate druge objavljenu obaveštenja ili ponašanja. Svi obaveštenja i ponašanja su pridružene po referenci ovog ugovora.

Usluga možda koristite samo ako pristanete da ove termine. Ako pristanete, koristite uslugu. Ovaj ugovor ograničava našu odgovornost i odriče garancije za uslugu da biste najvećem dozvoljava zakon. Pročitajte pažljivo ove odeljke ugovora.

Na ovoj stranici

Kada možete da koristite uslugu

Kako možete da koristite uslugu

Kako ne možete da koristite uslugu

Vaš nalog usluge

Povezani poslovni korisnici

Kako bismo mogu da se promene ovog ugovora

Troškovi i naplata

Promene u usluzi; Otkazivanje ili ukidanje

Ograničenja usluge

Usluga možda neće biti preliminarna verzija

Microsoft radi imati uređivanja kontrolu

Privatnost

Softver

Materijal koji Microsoft licence za vas

Windows Live™ ID

Vaše poslovanje sa drugim osobama

Povratne informacije

Naša obaveštenja vama; Vaša obaveštenja

Bez garancija

Ograničenje odgovornosti

Zahtevaj mora biti zavedeno u roku od godinu

Microsoft preduzeća, zakon i mesto za ispravljanje sporovi

Tumačenje ugovora

Zadatak

Viša sila

Obaveštenja

Usluga imena domena

Vrh stranice

1. kada možete da koristite uslugu
ako kreirate nalog da biste koristili uslugu, možda ćete počnete da koristite uslugu nakon što završite proces znak – nagore. Kao što je prikazano tokom procesa instalacije, neki delovi usluga možda neće biti dostupno odmah dok smo ih konfigurišete za upotrebu. Ako ne kreirate nalog da biste koristili uslugu, odmah možete da koristite uslugu dostupna.

Vrh stranice

2. kako možete da koristite uslugu
u pomoću usluge, to ćete moći da

 • u skladu sa svih zakona

 • u skladu sa bilo kog kodova ponašanja ili drugih obaveštenja koja pružamo,

 • u skladu sa Microsoft smernice za suzbijanje bezvredne pošte

 • Zadrži nudite lozinku i

 • nas obavestiti ako saznate za prekid bezbednosti u vezi sa uslugom.

Vrh stranice

3. kako ne možete da koristite uslugu
u pomoću usluge, ne smete

 • koristite uslugu u bilo koji način Microsoft ili njenim filijala, prodavaca, distributors i/ili dobavljače (zajednički „Microsoft stranke”) ili bilo koji klijent na Microsoft zabavu

 • učestvuju u, olakšati ili dalje nezakonito održavanje

 • ošteti, Onemogući, preoptereti, ili uticati na uslugu (ili mreže povezani sa uslugom) ili smeta korišćenje i uživanje u uslugu, drugih ljudi

 • preprodajete ili ponovo distribuiraju usluzi ili bilo koji deo uslugu, osim ukoliko imate ugovor sa korporacije Microsoft koja dozvoljava da biste to uradili,

 • koristite bilo koji deo usluge kao odredište povezane sa bilo kog neželjene masovne ili neželjene komercijalne poruke („bezvredne e-pošte”),

 • koristite neovlašćenog nezavisni softver ili usluge za pristup Microsoft trenutnih poruka mreže (trenutno poznato kao .NET Messenger service),

 • koristite bilo koju automatizovanog procesa ili uslugu da pristupite i/ili koristite uslugu (kao što su robota, pauk periodično keširanje informacija uskladištenom korporacija Microsoft ili „ledenim pretraživanje”), ili

 • koristiti nijedan neovlašćen način da biste izmenili ili preusmerili odnosno pokušali da izmenite ili preusmerite usluge.

Vrh stranice

4. vaš nalog usluge
mogao da uspostavi nalog za uslugu i lozinku za uslugu. Usluga možda omogućavaju vam da bi druge osobe da kreirate člana naloge i lozinke koje su povezane sa vašim nalogom. Nazivamo ove „povezani nalozi”. Vi ste odgovorni za sve aktivnosti u okviru nalog, povezane naloge i lozinke.

Vrh stranice

5. povezanog naloga korisnika
ako ste korisnik povezanog naloga, a zatim držača usluge naloga ima punu kontrolu nad povezani nalog. Ova kontrola uključuje desno da biste završili uslugu, zatvaranje ili izmeni pridruženi nalog u bilo kom trenutku, a u nekim slučajevima, da zatražite i primate računara i informacije o upotrebi usluge u vezi sa povezani nalog. Sve podatke u vezi sa povezani nalog je prikupljene i isporučen držača nalog i Microsoft.

Vrh stranice

6. kako bismo može promeniti ovaj ugovor
Microsoft može da promeni ovaj ugovor na bilo kom trenutku bez obaveštenja. Ako materijala promena u ovom ugovoru, će vas obavestiti najmanje 30 dana pre promene. Ako ne pristanete na promenu, morate da otkažete i prestanak korišćenja usluge pre promene. Ako ne prestanete da koristite uslugu, korišćenjem usluge će biti promenjenom ugovorom.

Vrh stranice

7. troškovi i naplata
ovaj odeljak se primenjuje u svim situacijama u kojima plaćate Microsoft direktno za uslugu. Ako plaćate kompanije Microsoft za uslugu, zatim troškove i naplati uslovi su kao što to preduzeće. Čak i ako ne plaćate za uslugu, i dalje mogu da sadrže druge troškovi slučajne pomoću usluge; na primer, troškovi za telefon ili Internet pristup, mobilni tekstualnih poruka, bežične usluga i druge prenos podataka.

 • Plaćanja. Kada se upišete za uslugu, pružiće vam način plaćanja. Potvrdi da su ovlašćeni da koristite metod plaćanja. Možete dozvolite nam da vam naplatiti za uslugu pomoću načina plaćanja i za sve plaćene funkcije usluge za koju odaberete da se prijavite ili koristite dok je ovaj ugovor na snazi. Ako iznos koji će biti naplaćeno način plaćanja veća od količine možete unapred ovlašćeni, možemo će vas obavestiti iznos najmanje 10 dana pre nego što ćemo vam naplatiti.

 • Troškovi. Će plaćate unapred troškove usluge. Nismo može naplatiti u jednom trenutku više prethodnih perioda naplate. Ako vam možemo da usluga biće obezbeđeni do daljnjeg ili naplaćivati recurringly, možda proširivanje usluzi i naplatiti sve obnove termina.

 • Ispravke za vaš nalog za naplatu. Morate zadržati sve informacije o nalogu za naplatu tačan i trenutnog uključujući adresu fakturisanja i bilo koji datum isteka za način plaćanja. Možete da pristupite i izvršite promene na naplatu nalog na https://billing.microsoft.com. U bilo kom trenutku možete da promenite način plaćanja. Ako da prestanete da koristite način plaćanja, a ne pruža način za alternativne plaćanja, će otkazivanje usluge. Vaše neće uticati na troškovi smo prosledite na naplatu nalog pre nego što relativno bi služile na zahtev.

 • Probni Period ponude. Možda ćete dobiti ograničenog vremena besplatna usluga ili neke druge probne perioda ponudu. Ako kažemo u suprotnom, Ako učestvujete u bilo kom probnog perioda nudite, morate da otkažete uslugu do kraja probnog perioda da biste izbegli plaćanje novčane troškovi ili imate usluzi smanjen sa uslugom za koju je nema pretplatu. Ako ne otkažete usluge i da vam kažemo da usluga automatski će biti konvertovana u plaćenu pretplatu na kraju probnog perioda, možete dozvolite nam da vam naplatiti načina plaćanja za uslugu. Ako smo premestite usluge na jedan za koje se ne pretplatu na niži nivo neke od podataka možda neće biti dostupne i Microsoft možete izbrisati te podatketrajno iz naše servere. Vi ste odgovorni za neophodne korake za pravljenje rezervne kopije podataka i obezbeđivanje održavate na osnovna sredstva za preduzeća.

 • Cene i povećanje cene.

  • Cena za uslugu isključuje poreze, telefon i Internet pristup troškovi, mobilni tekstualnih poruka, bežičnih usluga i druge prenos podataka, osim ako je navedeno drugačije. Ove poreza i troškovi su vaše odgovornosti. Valuta exchange naselja su zasnovani na vaš ugovor kod dobavljača metod plaćanja.

  • Ako postoji određeno vreme dužinu i cena za ponudu usluga, ta cena će ostati na snazi za vreme. Kada ponudu period završi, možemo će vam naplatiti vam novu cenu za tu uslugu.

  • Cenu usluge povremeno može promeniti, ali mi ćemo vam dati najmanje 30 dana pre nego što nova cena će stupiti na snagu. Ako ne slažete se da nova cena, onda morate da otkažete i prestanak korišćenja usluge pre nego što nova cena će stupiti na snagu. Ako je vaša usluga na osnovu perioda (na primer, mesečno ili godišnje), nova cena će se pokrenuti na sastanak koji smo ukazuju na to.

 • Usluge konverzije. Možda ćete moći da se prebacite usluzi drugoj usluzi. Ako uradite, možete dozvolite nam da vam naplatiti načina plaćanja za sve nove troškove usluge. Ako se prebacite na uslugu za koje smo ne naplaćuje za pretplatu ili za koje smo naplatiti niže, možda, ali nisu neophodni za refundaciju nekorišćene deo usluge trošak za usluge pretplate naknadi koji ste ranije koristili ili razlika u iznosu od usluge naknade. Ne mogu kreditne sve povraćaja sredstava sa drugim uslugama.

 • Vrљimo povraжaj. Svi troškovi su nepovratni osim ako izričito navedeno drugačije, ili u suprotnom obezbeđene zakon. Troškovi po bilo kom daje će biti vaš trošku osim ako u suprotnom obezbeđene zakon.

 • Plaćanja vam. Da biste primili otplate, koje morate nas obezbediti nam sve informacije koje treba da izvršite plaćanja (na primer, banke informacije o nalogu za dobijanje otplate). Morate da nam obezbedite sa informacijama o smo zahtev pre nego što se nagomilavaju desno da biste primili plaćanja. Vi ste odgovorni za tačnost podatke i porez mogu da sadrže kao rezultat primanje otplate. Ako primite plaćanja koji nije zbog koje možda opozovete, ili da traži povratak plaćanja i slažete se da sarađuje sa nama.

 • Izjava na mreži; Greške. Nismo samo pružiće vam na mreži izvod. Posetite lokaciju https://billing.microsoft.com da prikažete, odštampate ili zatražite kopiju papira izjavu. Ako pitate da vam poslati kopiju, možemo vam može naplatiti vam za preuzimanje. Samo pružamo na papiru koji pokriva 120 dana pre zahtev. Ako se greška na računu, možemo će ispraviti nas nas i istražujemo trošak. Morate recite nam za 120 dana nakon greške, prvo se pojavljuje na računu. Ako u ovom trenutku ne recite nam, možemo neće morati da ispravite grešku. Nam otpustite iz svih odgovornost i tužbe gubitka nastaje kao rezultat sve greške koje niste prijavili da nam za 120 dana nakon prve na mreži izjavu. Ako u ovom trenutku ne recite nam, možemo neće morati da ispravite grešku.

 • Isplate kasne. Osim u meri u kojoj je zabranjeno zakonom, možemo možda procenite kasni trošak ako plaćate ne na vreme bez obzira na sve sporovi te podigao o računa. Morate da plaćate ove kamate kada vam račun za njih. Kasni trošak će biti manje od 1% na neplaćenih iznos svakog meseca ili maksimalnu vrednost koja je dozvoljava zakon. Koristimo nezavisnog proizvođača za prikupljanje istekao rok za plaćanje iznosi. Morate da plaćate za sve razumnije troškove biti možemo da zapadlih iznosi. Ovi troškovi mogu da sadrže razumnije advokati naknade i druge pravne naknade i troškove. Možemo obustavljanje ili otkazivanje usluge ako ste nemoj da platiš u potpunosti i na vreme.

Vrh stranice

8. promene u usluzi; Otkazivanje ili ukidanje

 • Korporacija Microsoft. Možda možemo promenite usluge u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga bez obaveštenja. Možemo otkazivanje ili obustavljanje usluzi ili deo usluge u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga bez obaveštenja, uključujući i ako ste prekršiti uslove ovog ugovora. Ako, desno da biste koristili uslugu će prestati da odmah. Otkazivanje usluge neće promeniti vašu obavezu da platite sve troškovi krajnji rok naplate nalog. Ako bi otkazali uslugu bez razloga, možemo pare nekorišćene deo kapacitet usluge za taj period na osnovu proporcionalnosti.

 • Ste ga vi. Možete da otkažete uslugu u bilo kom trenutku iz bilo kog razloga. Posetite lokaciju https://billing.microsoft.com informacije o otkazivanju usluzi. Određena ponuda usluga može zahtevati otkazivanja troškovi i će da platite otkazivanja troškove kao što je navedeno u materijal koji opisuje ponudu. Otkazivanje usluge tako što ćete vam neće promeniti vašu obavezu da platite troškove sa nalogom za naplatu.

 • Podaci. Posle ukidanje ili otkazivanje usluge tako što ćete vi ili nam iz bilo kog razloga, Microsoft možete da izbrišete podatke trajno iz naše servere. Vi ste odgovorni za hvatanje neophodne korake za pravljenje rezervne kopije podataka i obezbeđivanje održavate na osnovna sredstva za preduzeća.

 • Odricanje od prava i obaveze. Onoliko koliko je potrebno da biste primenili ukidanje ovog ugovora, svaki proizvođača odriиe sve pravo i obavezu u okviru bilo koji zakon ili propisa da zatražite ili nabavite interventne od sud za obustavljanje ovog ugovora.

Vrh stranice

9. ograničenja na uslugu
Microsoft može da uspostavite ograničenja usluge. Na primer, možda biste ograničili

 • broj dana usluga će se zadržati e-poruke, poruke za razmenu poruka i drugi sadržaj koji Microsoft, vi ili drugi korisnici mogu da objavite ili obezbedite,

 • broj i veličinu poruke e-pošte koji može da šaljete ili primate kroz uslugu,

 • maksimalni prostor za skladištenje prostor na Microsoft serveri dostupne,

 • iznos propusnog opsega dostupna za saobraćaj na Veb lokaciji da organizujemo za vas

 • broj korisnika na vaš nalog ili bilo koji povezani nalozi

 • broj nalozi usluga na koje ste možda pretplaćeni jedan kreditnom karticom,

 • Koliko dugo ćemo zadržati nalog neaktivan usluge, što smo definišete kao jedan gde se ne prijavite u uslugu za dužeg vremenskog perioda, a

 • broj transakcije može da se sprovede kroz uslugu.

Ako prekoračite objavljeni usluge ograničenja, Microsoft zadržava pravo da biste otkazali te usluge.

Vrh stranice

10. usluga možda neće biti preliminarna verzija
određeni usluga možda neće biti probnu verziju. To možda neće raditi onako kako će u konačnoj verziji funkcije ili usluga. Možda možemo da ga promenite konačni, komercijalne verzije. Nismo možda ne otpustite komercijalne verzije. Takođe smo Rezervišite desno da biste promenili probne verzije usluge u bilo kom trenutku bez unapred obaveštenja za vas.

Vrh stranice

11. da li Microsoft imati uređivanja kontrolu

 • Sadržaja. Microsoft, ti, povezani poslovni korisnika i samostalni proizvođači možda ćete moći da biste objavili ili skladište materijal, uključujući podatke, dokumente, informacije, oglasi, komunikacije, poruke i veze ka nezavisne Veb lokacije („sadržaj”) na uslugu. Usluga uključuje javno dostupnu oblasti, kao što su javne Veb lokacije da Microsoft domaćini za vas, zajednice oglasnoj tabli uslugu, deljeni kalendar ili druge javne oblast koja vam omogućava da komunicirate sa osobama („javno oblasti usluge”). Obuhvata i oblasti usluge u koji možete da kontrolišete pristup drugi, kao što su deljenih radnih mesta na Microsoft serverima („privatne oblasti usluge”).

 • Prava intelektualne svojine. Microsoft ne odobri ili odobravanje neovlašćene upotrebe sadržaj zaštićen autorskim pravima i drugim prava intelektualne svojine. Razumevanje možete da delite sadržaj koji krši autorska prava i prava intelektualne svojine drugih ljudi krši ovog ugovora. Predstavljanje i nalog koji koristi i objavljivanje sadržaja tako što ćete vi i ostali prekršiti prava intelektualne svojine od bilo koje treće lice. Razumete da Microsoft može da uklonite sadržaj u bilo kom trenutku bez obaveštenja kada sadržaj krši ovaj ugovor ili primenljivo kôd ponašanja ili kad imamo dobrim razlogom razlog da verujete da je potrebno da biste to uradili.

 • Objavljivanje sadržaja. Razumete da Microsoft ne kontroliše niti odobriti sadržaj koji vi i ostali objavite ili obezbedite uslugu. Microsoft ne pravo vlasništva nad sadržajem koji vi i ostali objavite ili obezbedite. Objavljivanje ili pružaju sadržaj odobrite korporaciji Microsoft i javnom (za sadržaj koji se nalazi na javnom oblasti usluge) ili one članove javnosti u koju ste odobrili pristup (za objavljenu na privatne oblasti sadržaja usluge), besplatno, neograničen širom sveta i trajna dozvolu za

  • koristite izmena, kopiranje, distribucija i prikazivanje sadržaja u vezi sa uslugom, a

  • Objavljivanje vašeg imena sa sadržajem.

   Takođe možete dati javnom ili te članovi javnosti u koju ste odobrili pristup, dozvola da biste odobrili tih prava drugima. Predstavljanje i nalog da li imate neophodne za dodeljivanje prava u ovom odeljku dati pravo i da koristite i objavljivanje sadržaja nije prekršilo svaki zakon. Microsoft ne će plaćati za sadržaj koji ste objavili na javne oblasti usluge. Ovaj odeljak se primenjuje samo pravno dozvoljenih sadržaja i jedino u meri u kojoj koristite i objavljivanje pravno dozvoljenih sadržaja nije prekršilo zakon.

 • Privatne oblasti usluge. Razumete da određene tehničke obrade sadržaja objavljene na privatne oblasti usluge možda će biti potrebno da

  • skladištenje i preuzimanje sadržaja,

  • u skladu sa povezivanje mreža tehničke uslove, ili

  • u skladu sa ograničenjima usluge.

 • Veze ka Veb lokacijama nezavisnih proizvođača. Usluga može da sadrži veze ka Veb lokacijama nezavisnih proizvođača. Ovi Veb lokacijama nezavisnih proizvođača nisu u okviru korporacije kontrola. Ako Microsoft ima Uključi ove veze u usluzi, pružamo ih vam kao pogodnost samo. Uključivanje ove veze nije odobrenje korporacija Microsoft sve nezavisnih proizvođača Veb lokacije, usluga ili proizvoda. Microsoft zadržava pravo da biste onemogućili veze ka veb lokaciji sve nezavisnih proizvođača koje vi ili drugi korisnici objavili na uslugu.

Vrh stranice

12. privatnost

 • Pristup i otkrivanje. Kako bi se upravlja i pružanje usluga, možemo prikuplja određene informacije o vama. Koristimo i zaštiti te informacije kao što je opisano u Izjavu o privatnosti za Microsoft mreži . Posebno može pristupiti ili otkriti informacije o vama, uključujući sadržaj komunikacije, u cilju

  • poštovanja zakona ili odazivanja na zakonske zahteve ili pravni proces

  • zaštite prava ili imovine korporacije Microsoft ili naših klijenata, uključujući sprovođenje ugovora ili smernica koje upravljaju vašom upotrebom usluga, ili

  • pravi kada verujemo, u dobrim razlogom da takav pristup ili otkrivanje neophodni radi zaštite lične bezbednosti zaposlenih Microsoft, klijenata ili javnosti.

   Pristanak možete da pristupi i otkrića prikazane u ovom odeljku.

 • Prenos ličnih informacija. Lične informacije prikupljene putem usluge može biti uskladištene i obrade u Sjedinjenim Američkim Državama ili bilo koje druge zemlje ili regiona u kojoj Microsoft ili njegovu filijala, podružnica ili agenata imaju objekte. Korišćenjem ove usluge vam pristanak na takav transfer informacija izvan vašoj zemlji ili regionu. Microsoft koraka tako što ćete u okviru sigurna luka kao skup napred sad trgovinskom sektoru vezane za kolekcije, korišćenje i zadržavanje podataka iz Evropske Unije. Možete da pročitate više informacija o transfer ove podatke u Izjava o privatnosti.

 • Performanse i korišćenje podataka. Kako biste pruža usluge, možemo može prikupiti određene informacije o performansama usluge, vaš računar i korišćenje usluge. Nismo može automatski otpremi ove informacije sa vašeg računara. Ovi podaci će identifikovati.

 • Filtriranje tehnologija. Možda ćemo koristiti tehnologiju ili neki drugi način da biste zaštitili uslugu, zaštita naših klijenata ili možete sprečiti da kršenje ugovora. Primeri uključuju filtriranja bezvredne e-pošte i virusa ili da povećate bezbednost. Sredstva možda ometaju korišćenje usluge.

 • Vaše privatnošću. Prilikom korišćenja usluga, možda ćete moći da prikupi lične informacije o nezavisnim kroz poslove sa tako trećim licima. Ako, vam se smernice za privatnost slažem (a) poruku na Veb lokaciji koja opisuje sve koristi ličnih informacija koje prikupljate takvo trećih lica, minimum, (b) da pružite hypertext vezu smernice za privatnost na matičnoj stranici Veb lokacije i na al l stranica gde prikupite lične informacije sa trećim licima, uključujući i pogledajte stranice i ličnih informacija (c) koristi samo kao izričito dozvoljeno tako što ćete smernice za privatnost.

Vrh stranice

13. softver

 • Koristi. Ako primite softver od nas kao deo usluge, vaše korišćenje taj softver je pod uslovima licence za koju je predstavljen za prihvatanja softvera. Ako vam licenca predstavljene na vas, onda možemo (ili na osnovu gde živite, jednu od naših filijala) dodeli pravo da koristite softver samo za korišćenje usluge ovlašćeni u okviru ovog ugovora i samo na taj broj računara navedeno u uslugu ponudu. Nismo (ili na osnovu gde živite, jednu od naših filijala) Rezervišite sva druga prava softver. Ako ne možemo da vas obavesti u suprotnom, vaše pravo da koristite softver se završava kada desno da biste koristili uslugu prekida ili istekne, a nas morate da deinstalirate softver. Onemogućićemo softver nakon datuma završetka korišćenja usluge.

 • Ažuriranja. Automatski može da proveri svoju verziju softvera. Automatski može da preuzme nadogradnje na softver na računar da biste ažurirali, unapredili i dodatno razvili uslugu.

 • Opseg licencu. Autorskog prava i intelektualnu svojinu zakoni i ugovori o zaštiti softvera. Softver je licenciran ne prodaje. Ovaj ugovor daje samo neke pravo da koristite softver. Microsoft zadržava sve druge prava. Ne možete rastavljanje, dekompilaciju ili inverzni inženjering softver uključen u uslugu, osim i jedino u meri u kojoj zakon to izričito dozvoljava ovu aktivnost.

 • Izvoz zakoni. Softver podleže sad izvoz zakona i propisa. Moraju da budu usaglašene sa svim domaćem i izvoz zakona i propisa koji se odnose na softver. Ovi zakoni uključuju ograničenja odredišta, krajnjim korisnicima i upotrebom. Dodatne informacije potražite u članku www.microsoft.com/exporting.

Vrh stranice

14. materijal taj Microsoft licence

 • Medijski elementi i Predlošci. Možete da imate pristup medija slike, clip art kolekcije, animacije, zvukove, muziku, oblike, video klipovi, predložaka i drugih oblika koji se mogu preuzeti sadržaj („medijski elementi”) povezane sa uslugom. Ako je tako, možete kopirati i koristite medijski elementi, i licenci, prikažete i distribuiranje ih, zajedno sa izmene kao deo softverskih proizvoda, uključujući Veb lokacijama, ali ne smete (i) prodaje, licence ili distribuirate kopije medijskih elemenata tako što ćete sami ili kao deo sve kolekcije ili proizvoda ako je vrednost primarnog proizvoda u medijski elementi; (ii) dodelite klijenti proizvod prava licence ili distribuiranje medijski elementi; (iii) licencirali ili distribuirate bilo koji medijski elementi koji uključuju reprezentacije identifikaciju pojedinaca, državne institucije, logotipi, inicijale, simboli, žigove ili licima sve komercijalne svrhe ili da biste express ili nagovestili bilo kakvu povezivanja sa bilo kojim proizvoda, entitet i aktivnosti; ili (iv) Kreirajte nepristojne ili skandalozna radi, kao što je definisano zakonom trenutku rad se kreira, koristite medijski elementi.

  Ako dobijete medijski elementi i predložaka sa lokacije Microsoft Office.com Web (ili izabrana lokacije), možete ih koristiti samo ako imate važeću licencu za Microsoft Office programskog paketa ili neku od njene programe ili Microsoft softver proizvoda koja uključuje Microsoft Clip Galerija ili Microsoft Clip Organizer (ili Microsoft zamenu programa Microsoft Clip Organizer).

 • Dokumenti. Možete da imate pristup informacijama o usluge kao što su bele knjige, članci u bazi znanja, listove sa podacima i najčešća pitanja („dokumenti”). Dokumente možete da koristite samo informativno. Možda ne kopiranje, distribucija, izmenite ili pravljenje izvedenih dela dokumenata. Obrazovne institucije koji su zvanično akreditovanih u okviru lokalne možda preuzimanje i kopiranje dokumenata za distribuciju samo u razredu.

 • Ograničenja. Licence odobri da koristite medijski elementi, predložaka i dokumenata obezbeđene sa uslugom ne uključuje licencu za dizajn ili raspored usluge ili bilo kog Microsoft u vlasništvu, kojim, licenciran ili kontroliše Veb lokacije. Ne bi trebalo da kopirate ili ponovni prenos sve logotip, grafike, zvuk ili slike iz usluge, osim ako Microsoft to izričito dozvoljava. Microsoft i njenim dobavljačima nalog ili garantuje da medijski elementi, predlošci i dokumenti su tačni i pogodan za vaše potrebe. Uključe sa uslugom nije odobrenje ih korporaciji Microsoft. Ništa dostupne iz usluge nije predviđeno da bude profesionalno, uključujući ali nije ograničena, ulaganje, poreza ili pravne.

Vrh stranice

15 Windows Live ID™
ćemo vam obezbediti Windows Live ID akreditiva za korišćenje sa uslugom. Windows Live ID je potvrda identiteta sa više svrhu Veb usluga koja vam olakšava da se prijavite na Veb lokacijama. Ne može da koristi softver ili hardver koji smanjuje broj korisnika koji direktno pristupa ili pomoću Windows Live ID-a (ponekad se naziva „multiplexing” ili „ograničavanje” softver ili hardver). Vi ste odgovorni isključivo za sve poslove sa trećim licima (uključujući reklama) koji podržavaju Windows Live ID, uključujući isporuke i plaćanja za robu i usluge. Ovaj ugovor se odnosi na vas svaki put kada pristupite ili koristite Windows Live ID akreditive. Kada koristite Windows Live ID da biste pristupili na bilo koju lokaciju ili uslugu, odredbe i uslove za tu lokaciju ili uslugu možda takođe važi za vas. Pogledajte uslove korišćenja za svaku lokaciju ili uslugu koju posetite.

Vrh stranice

16. vaša kontaktima sa drugim osobama
ako dobijete ni trećeg lica (uključujući nezavisnog proizvođača nudi usluge) putem usluge, razumete da na vezu u odnosu na one stvari sa nezavisnog proizvođača direktno, a ne sa Microsoft. U slučaju da vam potvrdi zahtev, koji se odnosi na ili podrazumeva u vezi sa trećoj strani, možete samo da potvrdim takvo Zahtevaj protiv nezavisnog proizvođača i ne će potvrdi sve tako Zahtevaj od korporacije Microsoft, čak i ako Microsoft uz pomoć u naplata za treći proizvođača nudi. Isključivo vi ste odgovorni za vaše poslovanje sa bilo koje treće lice, uključujući

 • isporuku i plaćanje robe i usluga,

 • obrada i Potvrda porudžbine, uplate i druge transakcije

 • Podrška za korisnike u vezi sa nalozima ili transakcije (npr izgubljeni porudžbine, naplata sporovi, uplate, itd.),

 • Određivanje, prikupljanje i remitirajući na odgovarajući izvor sve poreze (ukoliko postoje) nastanu iz ili koje se odnose na takvog naloga ili transakcije, a

 • kupovina i koristi te i povezani nalozi bilo koje treće lice proizvoda i usluga.

Predstavljanje i garancija

 • proizvodi i usluge reklama, prodaju i distribuiranje su pravni za prodaju i distribuciju i ne krši ovaj ugovor,

 • Imate neophodne za prodaju i distribuiranje reklama robu i usluge koje nude, sve licence

 • sve prodaje i oglasi će poštujete zakon, a

 • poštujete će sve primenljive zakona i propisa (uključujući zakona o privatnosti i propisa koje se odnose na vaš prikupljanje informacija trećih lica).

Vrh stranice

17. povratne informacije
ako date povratne informacije o usluzi Microsoft, možete dati korporaciji Microsoft, bez naknade, pravo na korišćenje, deljenje i commercialize povratne informacije na bilo koji način i u bilo koju svrhu. Takođe dati trećim licima bez naknade, sve patente prava potrebna za proizvode, tehnologije i usluge da biste koristili ili interfejs sa bilo koje određene delove Microsoft softver ili uslugu koja uključuje povratne informacije. Vi ne date povratne informacije kojima podleže je licenca koja zahteva Microsoft licenciranje njegove softvera ili dokumentacije trećim licima jer smo uključuju povratne informacije u njima. Ova prava preћiveti ovog ugovora.

Vrh stranice

18. naša obaveštenja vama; Vaša obaveštenja
ovaj ugovor je u elektronskom obliku. Obećali smo da vam šalju određene informacije u vezi sa uslugom i imamo pravo da vam poslati ove informacije u elektronskom obliku. Možda ćete biti druge informacije o usluzi koju zakon zahteva da nam možete poslati. Možda pošalju ove informacije da biste u elektronskom obliku.

Pružamo potrebne informacije za vas

 • putem e-pošte na e-adresu koju ste naveli kada ste se prijavili za uslugu, ili

 • na matičnoj stranici kada prvi put vam šaljemo obaveštenje na e-pošte koja vas obaveštava o obaveštenje na matičnoj stranici.

Obaveštenja će se smatra da date i primljena na datum prenosa e-poštu. Dok god možete da pristupite i koristite uslugu, imate softver i hardver za prijem ovih obaveštenja. Ako ne saglasnost za elektronski prijem obaveštenja, morate da otkažete uslugu.

Obaveštenja o Microsoft može dati kao navedene na matičnu stranicu ili https://billing.microsoft.com.

Vrh stranice

19. bez garancija
Microsoft ne nudi garancije o pouzdanosti, tačnost, ili pravovremenost usluge ili rezultata dobijenih iz usluge. Razumete da mehanizme za bezbednost u usluzi inherentnu ograničenja i da ste odgovorni za utvrđivanje da usluga zadovoljava vaše potrebe.

Pružamo vam usluge „kao-je”, „sa sve mane” i „ako je dostupna”. Nosite rizik od ga koristite. Na najvećem dozvoljava zakon, Microsoft proizvođači dati bez izričite garancije, garancije ili uslova. Možete da imate dodatna prava na osnovu lokalnih zakona koje ovaj ugovor ne možete da promenite. U meri u kojoj to dozvoljava zakon, možemo izuzeli sve podrazumevane garancije ili uslova, uključujući i one od, prilagođenosti za određenu svrhu, strokovne napor, koji nije intelektualne i zadovoljavajuća kvaliteta.

Vrh stranice

20. ograničenje odgovornosti
Microsoft lica možete oporaviti samo direktne šteta najviše iznos jednak kapacitet usluge za jedan mesec ili na ekvivalentno vreme od $5 USD (šta god je veće). U meri u kojoj to dozvoljava zakon, ne možete da oporavite bilo koje druge šteta Microsoft lica, uključujući posledičnih, izgubljeni profit, posebno, indirect ili slučajne štete.

Ovo ograničenje se primenjuje na sve u vezi sa:

 • uslugu,

 • sadržaj (uključujući kôd) na Internet lokacijama trećeg lica, programi nezavisnih proizvođača ili nezavisnog proizvođača održavanje

 • viruse ili druge onemogućavanje funkcije koje utiču na pristupa ili upotrebe usluge,

 • nekompatibilnost između usluge i drugih usluga, softvera i hardvera

 • kašnjenje ili otkazivanje možda imate u pokretanje, sprovođenje ili dovršavanja prenosa ili transakcija vezano za uslugu na tačan ili pravovremene način, a

 • tužbe zbog kršenja ugovora, kršenje garancija, garancije ili uslova, strogu odgovornost, nemar ili drugi delikt.

Primenjuje se čak i ako

 • Ovaj lek ne nadoknađuje u potpunosti sve gubitke ili ne uspe suštinske namene, ili

 • ako je korporacija Microsoft posedovala informacije ili je trebalo poseduje informacije o mogućnosti nastanka štete.

Neka stanja ne dozvoljava izuzimanje ili ograničavanje slučajne ili posledičnih šteta, tako da iznad ograničenja ili isključenja možda ne važi za vas. Oni takođe možda ne važi za vas jer vaša provincija ili zemlja ili region možda ne dozvoljava izuzimanje ili ograničavanje slučajne, posledičnih ili drugih šteta.

Vrh stranice

21. zahtevi mora da se podnesu u roku od godinu
u meri u kojoj to dozvoljava zakon, neki zahtevi u vezi sa ovim ugovorom ili uslugom moraju biti izvedeni u roku od godinu dana. Jednogodišnju period počinje od datuma kada su zahtev prvo mogu biti slične. To ako nije zavedeno, a zatim taj Zahtevaj trajno blokiran. Ovaj odeljak se odnosi na vas i vaše naslednike. To se takođe odnosi na Microsoft i naslednici i dodeljuje.

Vrh stranice

22. Microsoft preduzeća, zakon i mesto za ispravljanje sporovi

Ovaj ugovor je između vas i kompanije Microsoft za vašu zemlju ili region. U tabeli u nastavku, izaberite zemlju ili region gde živite (ako se upišete za uslugu kao pojedinac) ili gde se preduzeće nalazi (ako se upišete za uslugu za svoje preduzeće). Pored njega pronaći će Microsoft preduzeća koje je profesionalno sa vama i izbor zakona i lokacije za rešavanje sporovi sa kompanije Microsoft.

Vrh stranice

23. tumačenje ugovora
svi delovi ovog ugovora primenjuju na najvećem dozvoljava zakon. Sud može da odluči da nam ne možete da primenite deo ovog ugovora kako je napisano. Ako se to desi, taj deo će biti zamenjene pod uslovima koji najviše odgovaraju na nameru deo koji smo ne možete da primenite. Ostatak ovog ugovora se neće promeniti. Ovaj ugovor, zajedno sa bilo kog kodove ponašanja i druge obaveštenja pružamo, je ceo ugovor između Microsoft i u vezi sa uslugom. On zamenjuje sve druge ugovore ili izjave u vezi sa uslugom. Ako imate obaveze čuvanja poverljivih informacija u vezi sa uslugom, te obaveze ostaju na snazi (na primer, možda niste bili tester za probnu verziju usluge). Naslovi odeljaka u ugovoru o ne ograničavaj uslove ovog ugovora.

Vrh stranice

24 dodelu
Microsoft dodeliti ovaj ugovor, u ili dela, u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Ne mogu da dodelite ovaj ugovor ili bilo koji deo, nekoj drugoj strani. Svaki pokušaj da to učinite je praznina. Umesto toga, možete da otkažete uslugu. Je druga strana zatim može da uspostavite nalog za uslugu i unesite u ugovor sa nama.

Vrh stranice

25 viša sila
Microsoft neće biti odgovoran za bilo koji gubitka ili oštećenja ili da bi kršenje ugovora o zbog bilo koji događaj ili okolnosti izvan svoje razumnije kontrole, uključujući rata, invazije, električne nedostatak, Osamu, Zemljotresi ili dela.

Vrh stranice

26 obaveštenja
Akcija
akcija koja se pojavljuje na uslugu se obezbedilo S & P Komstok D.o.o. ako nije naznačeno, akcija kasne 20 minuta (NASDAQ akcija kasne najmanje 15 minuta) . Akcija označeno kao „u realnom vremenu navodnike” su stavljeni na raspolaganje bez zadržavanja pratite prijem sa S & P Komstok D.o.o. Vaš stvarni prijema u realnom vremenu navodnika može uticati na odlaganja u prenos preko interneta i druge uzroka. Sve akcija su označene „vremena poslednjeg trgovine” da biste označili pravovremenost podataka.

Sve informacije koje obezbeđuje S & P Komstok D.o.o. („Komstok”) i njegove podružnica („informacije Komstok”) uključeni u usluzi je u vlasništvu ili licencu Komstok i njegove podružnica i bilo koji korisnik je dozvoljeno da uskladištite manipulisanje njima, analizirali, oblikujete, štampanje , i prikaz informacija Komstok samo za ličnu upotrebu kao što je korisnik. Ni da svaki korisnik objavljivanje, ponovni prenos, ponovo distribuiraju ili u suprotnom ponovite Komstok informacije u bilo kom formatu svima i bez korisnik da koristi sve Komstok informacije u ili u vezi sa bilo kog preduzeća ili komercijalne preduzeća, uključujući, bez ograničenje, sve hartija od vrednosti, ulaganje, računovodstveni, bankarskih, pravne ili medija business ili enterprise. Pre izvršavanja trgovine bezbednosti zasnovane na Komstok informacijama, možete savetujemo da Posavetujte se sa vašeg brokera ili druge finansijske predstavniku da biste potvrdili cenama informacije. Komstok niti njegove podružnica izvršite sve izričite ili podrazumevane garancije (uključujući, bez ograničenja, bilo koji garancija ili prikladnosti za određenu svrhu ili koristite) u vezi sa Komstok informacije. Komstok informacije su obezbeđene korisnicima „viđenom stanju”. Komstok niti njihovih partnera će biti odgovoran za bilo koji korisnik ili nekog drugog za bilo koji prekida, tolerancijom, grešku ili izostavljanje, bez obzira na uzrok Komstok informacije ili za bilo koju šteta (da li direktno ili indirektno, posledičnih, kaznenu, ili primer) kao rezultat vladini.

Autorska prava obaveštenje
sav sadržaj usluge su autorska prava © 2007 Microsoft Corporation i/ili njenim dobavljačima, jedan Microsoft način, Redmond, Washington 98052-6399 U.S.A. Sva prava zadržana.

Poštuju autorska prava
pogledajte poštuju prava umetnika i kreatora. Sadržaj kao što je muzika, fotografija i video zapisa može biti zaštićena autorska prava. Osoba koja se pojavljuje u sadržaju možda nadesno da biste kontrolisali iskoristite svoju sliku. Da delite sadržaj sa drugim osobama osim ako su prava imaju dozvolu od vlasnika ili kao što je deljenje u suprotnom pravni.

Žiga obaveštenje
korporacija Microsoft je registrovanog žiga korporacije Microsoft. Žig informacije su dostupne na http://www.microsoft.com/library/toolbar/3.0/trademarks/en-us.mspx. Sva prava nisu izričito dodeljena su zadržana.

Obaveštenja i procedure za pravljenje tužbe od autorskih
pod naslovom 17, sad koda, Section 512 (c) (2), treba da se šalju obaveštenja o preuzeo autorskih da našeg naznačio agenta. Sva obaveštenja koja se ne odnose na sledeću proceduru nećete primati odgovor. Vidite obaveštenja i Procedure za povrede prava autorskih prava.

Vrh stranice

27. usluga imena domena

 • Usluge. Ako registrujete, obnovite ili prenesete ime domena u usluzi, Microsoft će vas povezivati sa sa akreditovanih registra koji se zove Melbourne je ograničen. Melbourne IT ili drugog registra akreditovanih će registrujete, obnovite ili prenos ime domena. Ugovori za usluge domena za ccTLDs i gTLDs („domena usluge ugovore”) su ugovori između Melbourne IT ili drugog akreditovanih registra i i nisu između Microsoft i. Ugovori usluge domena se odnose na registraciju, obnavljanje i prebacivanje imena domena. Korišćenje imena domena takođe podleže smernice korporacije Internet za dodeljivanje imena i brojeva („ICANN”). Ove smernice uključuju ICANN Uniform domena ime sporu rezoluciju smernice koja se nalazi na https://www.icann.org/udrp/#udrp.

 • Microsoft ne kontroliše dostupnost sve ime domena možete tražiti da registrujete ili obnovite. Predstavljanje i garantuje da će sve ime domena registrujete, obnovite ili prenesete putem usluge i Veb lokaciji Melbourne IT nije kršenje prava trećih lica.

 • Javne registratora. Razumete da svoje kontakt informacije, kao što su ime, poštanska adresa, broj telefona i e-adresu, biće prikupljene putem Veb lokaciji Melbourne IT i postavili u javnom registratora.

 • Prestanak korišćenja usluge. Osim prvih 5 dana nakon što se pretplatite na uslugu, ako ste ili otkazivanje usluge, vaše ime domena će ostati registrovani za njegovu trenutnu godišnji termin. To, međutim, više ne funkcionišu sa uslugom. Neće raditi sa uslugom e-pošte niti postavite na Veb lokaciji. Će biti odgovoran za obnavljanje i plaćate primenljivo obnove naknade za ime domena nakon što ste ili otkazivanje usluge. Otkazivanje usluge mogu da sadrže otkazivanja troškovi i će da platite otkazivanja troškove kao što je navedeno u materijal koji opisuje ponudu. Otkazivanje usluge tako što ćete vam neće promeniti vašu obavezu da platite sve troškove i otkazivanja troškove sa nalogom za naplatu.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×