Uređivanje prezentacije koja je označena kao konačna (samo za čitanje)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označi kao konačno komanda čini prezentacije samo za čitanje, ali nije bezbednosna funkcija. Vi ili svaka osoba koja prima elektronsku kopiju prezentacije označena kao konačna možete poništiti Označi kao konačno statusa i uređujete prezentaciju.

Da biste utvrdili da li je prezentacija označena kao konačna, potražite oznaku kao ikona na statusnoj traci na donjoj levoj strani prozora programa PowerPoint, kao što je prikazano ispod. Kada ste ukloni oznaku prezentacije, na ikonu nestaje iz na statusnoj traci.

The Mark as Final icon shown in the status bar of PowerPoint 2010.

Napomena: Više informacija o označavanju prezentaciju kao konačno, pogledajte članak Sprečavanje promena u konačnoj verziji datoteke.

  1. Otvorite prezentaciju koja je označena kao konačna.

  2. Izaberite karticu Datoteka.

  3. Izaberite karticu Informacije.

  4. Pored dozvole, kliknite na dugme Zaštiti prezentaciju, a zatim izaberite Označi kao dovršeno da biste opozvali Označi kao konačno statusa.
    Mark as Final, as seen in the Backstage view.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×