Uređivanje kontakta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da dodate informacije o kontaktima – kao što su im rođendani i godišnjice ili imena njihovih supružnika i dece ili Uredi informacije o koje ste prethodno uneli. Informacije koje ste dodali ili promenili pojavljuje se samo na vašem računaru.

Napomena: ako kada počnete da kucate ime ili e-adresu osobe u polje za, Cc ili Bcc polja u novu poruku i netačna adresa pojavljuje se, tu adresu neće ni doći iz osobe je sačuvana kontakt. Outlook skladišti e-adrese koje ste koristili pre nego što na listi za automatsko dovršavanje. Da biste uklonili netačna adresa sa liste za automatsko dovršavanje, pogledajte članak Upravljanje predloženih primalaca u polje za, Cc i Bcc okvire sa automatskog dovršavanja.

  1. Na traci za navigaciju izaberite stavku Osobe.

    Izaberite stavku „Osobe“

  2. Kliknite dvaput na kontakt da biste otvorili taj kontakt.

  3. Dodavanje ili ažuriranje informacija o kontaktu

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori da biste ažurirali kontakt.

    Dugme „Sačuvaj i zatvori“ za kontakt

Takođe pogledajte

Pravljenje kontakta

Obrišite kontakt

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×