Uređivanje grupa

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova opcija se koristi za uključivanje dodatnih grupa podataka na grafikon ili izmenu imena i vrednosti postojeće grupa podataka, bez uticaja na podatke na radnom listu.

Ime grupe     Prikazuje ćeliju ili opseg koji sadrži ime izabrane grupe podataka. U ovom polju, otkucajte ime za grupu podataka koju želite da dodate ili izmenite. Ime koje otkucate se ne dodaje u radni list. Možete takođe kliknite u polje ime grupe i zatim izaberite opseg koji želite da koristite u radnom listu. Dugme " Skupi dijalog " na desnom kraju ovog okvira privremeno umanjuje i premešta dijalog tako da možete da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste vratili čitav dijalog, kliknite na ovo dugme ponovo nakon što izaberete opseg.

Vrednosti grupe     Prikazuje vrednosti izabrane grupe podataka. Kliknite na polje vrednosti grupe , a zatim izaberite vrednost na radnom listu. Dugme " Skupi dijalog " na desnom kraju ovog okvira privremeno umanjuje i premešta dijalog tako da možete da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste vratili čitav dijalog, kliknite na ovo dugme ponovo nakon što izaberete opseg.

X vrednosti grupe     Prikazuje X vrednosti izabrane grupe podataka. Kliknite u polje X vrednosti grupe , a zatim izaberite vrednost X na radnom listu. Dugme " Skupi dijalog " na desnom kraju ovog okvira privremeno umanjuje i premešta dijalog tako da možete da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste vratili čitav dijalog, kliknite na ovo dugme ponovo nakon što izaberete opseg. Ova opcija je dostupna samo za xy grafikon i grafikoni sa mehurićima.

Y vrednosti grupe     Prikazuje Y vrednosti izabrane grupe podataka. Kliknite u polje Y vrednosti grupe , a zatim izaberite vrednost Y na radnom listu. Dugme " Skupi dijalog " na desnom kraju ovog okvira privremeno umanjuje i premešta dijalog tako da možete da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste vratili čitav dijalog, kliknite na ovo dugme ponovo nakon što izaberete opseg. Ova opcija je dostupna samo za xy grafikon i grafikoni sa mehurićima.

Veličina mehurića za grupu     Prikazuje vrednosti izabrane grupe podataka koje se koriste za veličina mehurića. Kliknite u polje Veličina mehurića za grupu , a zatim izaberite vrednost na radnom listu. Dugme " Skupi dijalog " na desnom kraju ovog okvira privremeno umanjuje i premešta dijalog tako da možete da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste vratili čitav dijalog, kliknite na ovo dugme ponovo nakon što izaberete opseg. Ova opcija je dostupna samo za xy grafikon i grafikoni sa mehurićima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×