Uređivač najčešće korišćene opcije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U ovom članku

Ključne opcije za rad sa programom Outlook

Personalizovanje kopije sistema Office

Ključne opcije za rad sa programom Outlook

Prikaži mala traka sa alatkama na izbora     Izaberite ovu opciju da biste prikazali na maloj traci sa alatkama kada izaberete tekst. Mala traka sa alatkama pruža brz pristup alatkama za oblikovanje.

Omogući pregled uživo     Izaberite ovu opciju da biste pregledali efekte promena oblikovanja u poruci.

Karticu "Projektovanje" na traci     Izaberite ovu opciju da biste prikazali karticu " Projektovanje " na traci koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent u Microsoft Office 2007 programima. Kartice " Projektovanje " sadrži makro i alatke za kreiranje obrasca, kao i opcije vezane za XML. Opozovite izbor u ovom polju za potvrdu da biste sakrili karticu " Projektovanje ".

Uvek koristi ClearType     Podrazumevano izabrana, ova opcija uključuje ClearType da bi tekst lakše čitao. Ako ste promenili ovu postavku, morate ponovo da pokrenete Microsoft Office Outlook da bi postavka stupila na snagu.

Napomene: 

  • Ova postavka se primenjuje na sve programe sistema Office.

  • Na računarima koji koriste Microsoft Windows XP, uključivanje ove opcije zamenjuje postavku ClearType u operativnom sistemu Windows. Ova opcija nije dostupna na računarima sa operativnim sistemom Windows Vista.

Šeme boja    Izaberite opciju sa liste da biste promenili šemu boja programe.

Stil ekranskih napomena     Izaberite stil sa liste da biste prikazali imena dugmadi i dodatnih korisnih informacija. Izaberite stavku Prikaži opise funkcija u ekranskim napomenama za imena i korisnih informacija, izaberite stavku Ne prikazuj opise funkcija u ekranskim napomenama za imena dugmadi ili izaberite stavku Ne prikazuj ekranske napomene za nijedno.

Vrh stranice

Personalizovanje kopije sistema Microsoft Office

Korisničko ime     Otkucajte ime u polju Korisničko ime da biste promenili korisničko ime.

Napomena: Ime koje se pojavljuje ovde će biti povezano sa izmenama koje napravite kada vam pregled poruka pomoću funkcije "Prati promene".

Inicijali     U polju inicijali da biste promenili inicijale koji su povezani sa korisničko ime otkucajte svoje inicijale.

Napomena: Inicijale koje se pojavljuju ovde su povezani sa komentarima koje dodajete kada vam pregled poruka.

Odaberite jezike koje želite da koristite sa sistemom Office     Izaberite stavku Jezičke postavke da biste uključili opcije koje su neophodne za jezike koje želite da koristite u Microsoft Office 2007.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×