Upravljanje učesnicima na lokaciji „Radni prostor za sastanke“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Na listi učesnika u radnog prostora za sastanke prati osobe koje su pozvane na sastanak, da li će prisustvovati i beleške koje žele u vezi sa svoje prisustvo (na primer, podsećanje organizatora da budu kasni). Tokom ili posle sastanka, na listi mogu se ažurirati pozvanih.

Napomena: Učesnici se automatski dodeljuju članove grupe za lokaciju radnog prostora za sastanke, čime dobijaju dozvolu da pregledaju i doprinose lokaciji, osim ako vlasnik lokacije prilagođenog nivoa dozvola na lokaciji. Da biste dodali ili promenili druge učesnike, morate da budete vlasnik lokacije radnog prostora za sastanke ili organizator sastanka. Za više informacija, obratite se osobi koja je podešavanje ili upravlja lokacije.

U ovom članku

Kako se kreira lista „Učesnici“?

Korišćenje lokacije radnog prostora za sastanke za dodavanje učesnika sastanka

Uređivanje učesnika sastanka

Brisanje učesnika sastanka

Kako se kreira lista „Učesnici“?

Način kreiranja liste učesnika zavisi od toga kako ste podesili lokaciju radnog prostora za sastanke.

Kalendar i e-poštu aplikacija koji su kompatibilni sa lokacije radnog prostora sastanka automatski ažurirati listu učesnika na lokaciji radnog prostora sastanka nakon što ste poslali poziv za sastanak. Imena učesnika dolaze od onih navedenih u liniji sa poziva za sastanak.

Ako je program za rad sa kalendarom kalendara ili program za e-poštu automatski podesio učesnike, njima će biti dodeljen nivo dozvola „Doprinošenje“, što će im omogućiti da pregledaju stranice i uređuju stavke liste i dokumente. Nivo dozvole i radnje koje korisnik može da obavlja preuzimaju se od nadređene lokacije, ali možete da primenjujete i jedinstvene dozvole. Da biste ovo uradili, izmenićete napredne korisničke dozvole u postavkama lokacije radnog prostora za sastanke. Veze ka dodatnim informacijama o izmenama nivoa dozvola potražite u odeljku Takođe pogledajte.

U slučaju da postoji problem sa automatskom dodelom dozvola, primićete poruku sa instrukcijama o mestu na lokaciji radnog prostora za sastanke na kome učesnike možete da dodate među korisnike.

Znaćete ako učesnici su automatski podešeni zato što će se pojaviti na listi učesnika na lokaciji radnog prostora za sastanke. Za više informacija o podešavanju lokacije radnog prostora za sastanke u aplikacijama kalendara i e-poštu koji su kompatibilni sa lokacijom radnog prostora za sastanke, pogledajte pomoć u aplikaciju.

U slučaju da ste podesili učesnike iz vašeg programa za e-poštu ili programa za rad sa kalendarom i nakon toga uredili učesnike na lokaciji radnog prostora za sastanke, možda će biti potrebno da ažurirate informacije u vašem programu za e-poštu ili programu za rad sa kalendarom.

Ako ste podesili lokacije radnog prostora sastanka tako što ćete koristiti na lokaciji ili u e-poštu ili kalendar aplikaciji ne automatski Dodaj učesnike, morate da ažurirate učesnike tako što ćete koristiti liste učesnika na lokaciji.

Napomene: 

 • Možete da imate samo jednu listu učesnika na lokaciji radnog prostora za sastanke. U slučaju da dodate još jedan Web segment „Učesnici“ na lokaciju radnog prostora za sastanke, neće se kreirati nova lista učesnika, već drugi prikaz originalne liste „Učesnici“.

 • Kada podesite lokaciji radnog prostora sastanka iz Veb pregledača, vi i drugi učesnici koji već imaju dozvolu za pristup nadređene lokacije će imati dozvolu za pristup lokaciji radnog prostora sastanka ako koje nasleđuju dozvole. Mogli da radite, morate da unesete važeću e-adresu (na primer, someone@example.com) ili korisničko ime (DOMEN\ime) na listi učesnika. Učesnici koji nemaju dozvolu za pristup lokaciji morate imati odobren dozvola prvo administrator ili vlasnik lokacije.

Vrh stranice

Korišćenje lokacije radnog prostora za sastanke za dodavanje učesnika sastanka

 1. Na dnu liste učesnika na matičnoj stranici, izaberite stavku Upravljanje učesnicima.

 2. U okviru Alatke za listu, izaberite stavku stavke.

 3. Kliknite na dugme Nova stavka.

 4. U polju ime otkucajte ime osobe, kliknite na dugme Proveri imena Slika dugmeta da biste utvrdili ako se ime osobe nalazi u usluge direktorijuma koristi za lokaciju. Da biste pronašli osobe koje želite da radite na zadatku, kliknite na dugme Pregledaj Potraži .

 5. U polje komentar otkucajte opcionalni komentar, kao što su stavke ovu osobu donosi za sastanak ili status informacije.

 6. U polju odziv navedite da li osobe ima prihvaćeni, odbio poziv ili uslovno odgovorili na poziv za.

 7. U poljuprisustvo polje, navedite da li neko obavezni ili opcionalni učesnik ili je organizator sastanka.

 8. Kliknite na dugme Sačuvaj.

 9. Za povratak na lokaciju radnog prostora za sastanak, izaberite njeno ime na gornjoj navigacionoj traci.

  Napomene: 

  • Od postavki dozvola korišćenih prilikom kreiranja lokacije radnog prostora za sastanke zavisi da li ćete vi i ostali učesnici automatski dobiti dozvole za lokaciju radnog prostora za sastanke nakon dodavanja u listu učesnika.

  • Samo organizator sastanka ili vlasnik lokacije može da dodaje druge učesnike.

Vrh stranice

Uređivanje učesnika sastanka

 1. U dnu liste Učesnici, izaberite stavku Upravljaj učesnicima.

 2. Postavite pokazivač na ime učesnika da bi se prikazala strelica nadole.

 3. Kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim kliknite na dugme Uredi stavku.

 4. Promenite informacije koje želite, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena: Samo organizator sastanka, vlasnik lokacije ili učesnik može da promeni odgovore i ostale informacije.

Vrh stranice

Brisanje učesnika sastanka

 1. U dnu liste Učesnici, izaberite stavku Upravljaj učesnicima.

 2. Postavite pokazivač na ime učesnika da bi se prikazala strelica nadole.

 3. Kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Izbriši stavku.

 4. Kada budete upitani o slanju stavke u korpu za otpatke, kliknite na dugme U redu.

  Napomene: 

  • Samo organizator sastanka ili vlasnik lokacije može da briše druge učesnike.

  • Nije moguće izbrisati liste učesnika samu sa lokacije radnog prostora za sastanke. Međutim, možete da sakrijete listu tako da se ne prikazuje. Pronađite više informacija o prilagođavanju radnog prostora za sastanke u odeljku Takođe pogledajte .

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×