Upravljanje stranicama bloka za skiciranje

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na sledeći način možete upravljati stranicama bloka za skiciranje:

  • Da biste imenovali skicu, u gornjem levom uglu bloka za skiciranje (početno imenovan kao „bez naslova“) kliknite u polje za ime i otkucajte ga. Da biste započeli novi crtež na praznom bloku za skiciranje, kliknite na dugme Nova skica.

  • Da biste izbrisali trenutnu stranicu bloka za skiciranje, izaberite karticu Početak i kliknite na dugme Izbriši.

  • Da biste na skicu dodali sliku u pozadini, izaberite karticu Početak, kliknite na dugme Pozadina, a zatim izaberite stavku Umetni pozadinu.... Izaberite JPEG (.jpg) datoteku slike ili datoteku rasterske slike (.bmp) i kliknite na dugme Otvori.

  • Da biste iz skice uklonili sliku u pozadini, izaberite karticu Početak kliknite na dugme Pozadina, a zatim izaberite stavku Izbriši pozadinu.

  • Kliknite na dugmad Prethodno/Sledeće da biste se redom kretali kroz stranice bloka za skiciranje.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×