Upravljanje predlošcima kvote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Predlošci kvote koriste se za ograničavanje količine dostupnog skladišta na lokaciji i za slanje obaveštenja administratoru putem e-pošte kada se koristi navedena vrednost prostora.

Predlošci se primenjuju na lokacije pomoću stranice "kolekcije kvotama i zaključavanjima lokacija".

 1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Upravljanje aplikacijom.

 2. Na stranici "upravljanje aplikacijama", u odeljku Upravljanje SharePoint lokacijom , kliknite na dugme SharePoint grupama za distribuciju.

 3. Na stranici SharePoint grupama za distribuciju, u odeljku Ime predloška , izaberite neku od sledećih opcija:

  • Uređivanje postojećeg predloška. Ako izaberete ovu opciju, na listi predložak da biste izmenili , kliknite na predložak koji želite da izmenite.

  • Kreiranje novog predloška kvote. Ako izaberete ovu opciju, konfigurišite sledeće:

   1. Predložak da biste počeli sa liste, izaberite stavku [novi prazan predložak] ili predložak na kojoj će novi predložak.

   2. U polju ime novog predloška otkucajte ime za novi predložak.

 4. U odeljku Vrednosti ograničenja prostora za skladištenje da biste ograničili maksimalni prostor za skladištenje na lokaciji, potvrdite izbor u polju ograničenje za skladištenje na lokaciji maksimalan broj i otkucajte vrednost za ograničenje u megabajtima (MB) u odgovarajućem polju.

 5. Da biste poslali upozorenje e-poštom administratoru lokacije kada on ili ona se približavate ograničenje maksimalni prostor za skladištenje, potvrdite izbor u polju za potvrdu poslali upozorenje e-poruku kada dođe do lokacija za skladištenje i otkucajte vrednost približavanje ograničenje prostora za skladištenje u MB u odgovarajućem polju.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×