Upravljanje postavkama u SharePoint mobilne aplikacije

Upravljanje postavkama u SharePoint mobilne aplikacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dodirnite stavku postavke da biste prikazali sopstveni profil, upravljanje nalozima, prikažete broj verzije aplikacije i pristupite pomoći.

Delimična snimak koji prikazuje karticu postavke aplikacije SharePoint

SharePoint za prijavljivanje u aplikaciju pomoći

Kada pokrenete aplikaciju SharePoint , može biti zatraženo da biste dodali nalog.

Napomena: Ako niste sigurni da li koristite SharePoint Online ili SharePoint Server, pogledajte članak Kako da izaberem između SharePoint za prijavljivanje u aplikaciju opcije?

Prijavite se pomoću SharePoint Online

Dodavanje SharePoint Online nalog u aplikaciju SharePoint je lako kada ste se prijavili u Office 365 pre. Koje pratite iste korake u aplikaciji. Ako je ovo prvi put prijavite u Office 365, možete da pročitate više u temi, gde se prijavljuje Office 365.

Prijavite se pomoću SharePoint Server

Kada organizaciju obezbeđuje SharePoint 2013 ili SharePoint 2016, proces prijavljivanja se razlikuje od SharePoint Online. Ćete unesite Veb adresu vaše SharePoint Server da biste nastavili proces prijavljivanja. Veb adrese, poznat i kao URL, može da izgleda kao http://portal

Savet: SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS biće dostupna iz Apple prodavnice aplikacija u junu 2016. Posle toga stižu Android i Windows verzije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×