Upravljanje organizacionim pristupom Microsoft to-do na vebu

Predstavljamo novo iskustvo u programu Outlook na Vebu koji podržava Microsoft zaduženja. Klijenti koji kliknu na ikonu zadaci u novom programu Outlook na vebu sada će se spustiti u Zaduženja. To znači da će Zaduženja na vebu sada biti licenciran putem razmene online, a ne kroz Zaduženja planove. Zaduženja licence i dalje će nastaviti da pristupaju Zaduženja za Windows, iOS i android.

Ako želite da nastavite da upravljate pristupom Zaduženja na vebu za organizaciju, preporučujemo da razmatrate sledeće opcije:

  1. Ažurirajte konfiguraciju zakupca da biste omogućili ili onemogućili novi Outlook na vebu

  2. Ažurirajte mrežnu konfiguraciju tako da omogućite ili blokirate pristup https://to-do.Office.com

Imajte u vidu da izvršavanje koraka 2 prilikom preskakanja koraka 1 može da ostavi krajnjim korisnicima slabo iskustvo, jer postoji šansa da će otvarati nova iskustva zadataka koja pokreće aplikacija kojoj mreža omogućava da Access ne omogući. Zatim će morati da se ponovo kreću na stavku pošta ili drugu funkciju i preklopit "novi Outlook" da biste pristupili klasičnom radu zadatka.

Podsetnik: dok Zaduženja na vebu više ne upravlja Zaduženja licencama, vidljivost pločice u pokretanju aplikacija i dalje zavisi od omogućene licence Zaduženja.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×