Upravljanje nekorišćenim Web lokacijama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Potvrda o korišćenju lokacije i brisanje stranicu možete da koristite da biste ograničili prostor i resurse opsega koji koriste neiskorišćenim kolekcijama lokacija. Vlasnici neiskorišćenim kolekcijama lokacija možete biti obavešteni e-pošte da biste potvrdili da li treba zadržati kolekcije lokacija koje se ne koriste ili retko koristiti. Možete da navedete da na neiskorišćenim kolekcijama lokacija biti izbrisan ako ne odgovorite na obavešteni vlasnici kolekcija lokacija ili odgovore da im kolekcije lokacija više nisu potrebne.

  1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Upravljanje aplikacijom.

  2. Na stranici "Upravljanje aplikacijama", u odeljku Upravljanje SharePoint lokacijom , kliknite na dugme lokacije potvrda o korišćenju i brisanja.

  3. Na stranici potvrda o korišćenju lokacije i brisanja, u odeljku Web aplikacije , u meniju Web aplikacije izaberite stavku Promeni Web aplikaciju .

  4. Na stranici Izbor Web aplikacije, kliknite na dugme Web aplikaciju koju želite da promenite.

  5. U odeljku Postavke potvrđivanja i automatskog brisanja potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji obaveštenja putem e-pošte vlasnicima nekorišćenih kolekcija lokacija.

  6. U okviru Započni slanje obaveštenja otkucajte vrednost u dana posle početnog kreiranja lokacije ili nakon poslednjeg korišćenja lokacije pre nego što pošaljete obaveštenja e-poštom.

  7. Koristeći odgovarajuće liste, navedite dnevni, nedeljni ili mesečni raspored za proveru nekorišćenih kolekcija lokacija i za slanje obaveštenja putem e-pošte o neiskorišćenim kolekcijama lokacija.

  8. Da biste automatski izbrisali kolekciju lokacija ako njen vlasnik nije potvrdio njegove upotrebe, potvrdite izbor u polju za potvrdu automatski izbrišem kolekciju lokacija ako upotreba nije potvrđena .

    • Otkucajte vrednost u odgovarajućem polju da biste naveli broj obaveštenja koja treba da se pošalju pre brisanja kolekcija lokacija.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×