Upravljanje kreiranja lokacije u sistemu SharePoint Online

Upravljanje kreiranja lokacije u sistemu SharePoint Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao administrator SharePoint ili Office 365 Globalni administrator, možete da omogućite korisnicima da kreirate i upravljanje sopstvene SharePoint lokacije, utvrdite koje vrste lokacija mogu da kreiraju, i navedite lokaciju na lokacijama. Po podrazumevanim postavkama, korisnici mogu da kreiraju lokacije komunikacije, kao i lokacije tima koji uključuju Office 365 grupe.

Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se prijavili za program "prvo izdanje". To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u ovom članku.

Dozvoljavanje ili sprečili korisnike da kreiranju lokacija u sistemu SharePoint Online

 1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

 4. Kliknite na dugme postavke.

 5. U okviru Kreiranje lokacija, izaberite stavku da biste prikazali ili sakrili komande "Kreiranje lokacije".

 6. Ako izaberete stavku Prikaži komandu Kreiraj lokacija korisnicima koji imaju dozvolu za kreiranje lokacija, navedite tip lokacije koje korisnici mogu da kreiraju.
  Settings_C3_2017106213546 kreiranja lokacije

  Napomena: Da biste dozvolili izaberite skup korisnika da kreirate grupe, koristite PowerShell cmdlet GroupCreationAllowedGroupId. Informacije o ovu cmdlet komandu potražite u članku cmdlet komande za Azure Active Directory za Konfigurisanje postavki grupe.

  • Lokacija koja koristi jedan od nove lokacije tima ili komunikacije predložaka lokacije, ili klasični lokaciju: koristite ovu opciju da biste dozvolili korisnicima koji nemaju dozvolu za kreiranje grupe i dalje da kreirate klasični lokacije. Izaberite da kreirate grupe u okviru (/sites ili /teams) i navedite da li je potreban sekundarni kontakt. Da biste omogućili korisnicima da kreiraju lokacije sa koje ste kreirali prilagođene obrasce, unesite njenu URL adresu u polju za potvrdu koristi obrasca na ovu URL adresu . Kada korisnici izaberite koji tip lokacije žele da biste kreirali, ćete moći da pristupite obrasca tako što ćete kliknuti na dugme „Pogledajte druge opcije”.

  • Na lokaciji koja koristi jedan od novog tima lokacije ili komunikacije predlošcima lokacije: koristite ovu opciju da biste dozvolili samo korisnici koji imaju dozvolu za kreiranje grupa za kreiranje lokacija. Izaberite stavku da biste kreirali grupe u okviru (/sites ili /teams) i da li je potreban sekundarni kontakt. Da biste omogućili korisnicima da kreiraju lokacije sa koje ste kreirali prilagođene obrasce, unesite njenu URL adresu u polju za potvrdu koristi obrasca na ovu URL adresu . Kada korisnici izaberite koji tip lokacije žele da biste kreirali, ćete moći da pristupite obrasca tako što ćete kliknuti na dugme „Pogledajte druge opcije”.

  • Klasični lokacije: koristite ovu opciju da biste dozvolili korisnicima da kreiraju samo podrazumevani klasični ili lokacije iz prilagođeni obrazac. Navedite gde kreiraju lokacije i da li je potrebna klasifikacija lokacije ili sekundarni kontakt. Da biste naveli prilagođene obrasce, unesite URL za prilagođeni obrazac u polju za potvrdu koristi obrasca na ovu URL adresu .

   Napomena: Informacije o klasifikaciju lokacijama koje koriste neki od novog tima lokacije ili komunikacije predložaka lokacije potražite u članku Kreiranje klasifikacija.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×