Upravljanje kataloga aplikacija za kolekciju lokacija

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje kataloga aplikacija kolekcije lokacija za kreiranje prilagođenih poslovnih aplikacija dostupnih za kolekciju lokacija SharePoint Online .

Kao administrator zakupca SharePoint Online ili administrator katalog aplikacija zakupca možete da omogućite vlasnik kolekcije lokacija da biste koristili kataloga aplikacija za kolekciju lokacija za primenu SharePoint Framework komponente na svojoj kolekciji lokacija. Dodelite dozvolu za vlasnik kolekcije lokacija da biste to uradili tako što ćete dodati njihove kolekcije lokacija na listu dozvoljenih lokacija. Microsoft PowerShell morate da koristite da biste dodali ili uklonili lokacije sa liste dozvoljenih lokacija.

Uklanjanje lokacije sa listi dozvoljenih lokacija sprečava prilikom dodavanja nove komponente i prethodno instalirane komponente iz izvršava kodu.

Kao vlasnik kolekcije lokacija SharePoint Online nakon dodavanja na lokaciju na listu dozvoljenih i omogućiti funkciju katalog aplikacija kolekcije lokacija na lokaciji, možete da koristite ga da biste otpremili sve prilagođene SharePoint Framework komponente koje vi ili vaša organizacija razvije. Otpremanje prilagođene komponente nije mnogo komplikovanija od Otpremanje dokumenta u biblioteku i postavljanjem neka svojstva. Možete da koristite kataloga aplikacija kolekcije lokacija da biste instalirali prilagođene komponente na listu lokacija za korisnike (zovu se i primenom aplikacije).

Ako otpremite komponenta označena za primenu zakupca obuhvaćena on će biti dostupan za sve podlokacije ciljne kolekcije lokacija bez potrebe da se prvo instalira.

Više informacija o izradi moderni Web segmenata pomoću okvira SharePoint pogledajte članak Pregled u okviru SharePoint.

Administrator zakupca morate dodati vaše lokacije na listu dozvoljenih pre nego što katalog aplikacija kolekcije lokacija funkcija je dostupna. Korisnici sa dozvolom za upravljanje Veb lokacije su u mogućnosti da otpremite SharePoint Framework komponente u katalog aplikacija kolekcije lokacija i učinite ih dostupnim na lokaciju tako što ćete primene i da ih instalirate.

Kada na lokaciji je ova opcija nije omogućena, nije moguće izbrisati iz postavke lokacije.

Kada komponenta postoji u katalog aplikacija zakupca i kataloga aplikacija kolekcije lokacija na verziju u katalogu aplikacija za kolekciju lokacija će prednost da li je starije ili novije verzije.

Prvi korak je da dodate kolekciji lokacija u zakupac je listi dozvoljenih ako već nije dodata. Dodavanje kolekcije lokacija na listu omogućava funkciju katalog aplikacija kolekcije lokacija na lokaciji, a takođe odobrava njegove upotrebe. U budućnosti lokacije možete da uklonite sa liste da biste onemogućili funkciju.

 1. Preuzmite najnoviji SharePoint Online Management Shell.

 2. Povežite se sa SharePoint Online kao globalni administrator ili SharePoint administrator u usluzi Office 365. Da biste saznali kako, pogledajte članak prvi koraci u programu SharePoint Online Management Shell.

 3. Pokrenite sledeću komandu:

  Add-SPOSiteCollectionAppCatalog -Site URL-TO-TARGET-SITE-COLLECTION

Napomena Ako komanda vraća grešku, potražite u članku Korišćenje kataloga aplikacija kolekcije lokacija informacije o zavisnosti.

Da biste pronašli kataloga aplikacija kolekcije lokacija kada je kreiran, idite na stranici "sadržaj lokacije" svoje lokacije. Videćete aplikacija za SharePoint biblioteke dokumenata dostupna, ovo je katalog aplikacija kolekcije lokacija.

Katalog aplikacija kolekcije lokacija

 1. Kliknite na dugme novo i pronađite aplikaciju koju želite da otpremite ili prevucite aplikaciju u biblioteku.

  Katalog aplikacija SPO SharePoint sa istaknutim dugmetom za nove
 2. Bićete upitani da verujete aplikaciji i primenite ga. Ako trenutno ne primenite aplikaciju da to uradite kasnije iz meniju trake.

  Pouzdanost i primenite paket dijaloga

 3. Opcionalno: Će vam pomoći da identifikujete i koristite aplikacije kasnije kliknite desnim tasterom miša na aplikaciju i izaberite stavku Svojstva.

  Aplikacije za SharePoint aplikacije katalog sa aplikacijom izabran
 4. U obrascu za dijalog svojstva, možete da promenite ime za aplikaciju i unesite opcionalne informacije kao što su opis, slike, kategoriju, publisher i podržavaju URL adresu. Sledite uputstva na ekranu za detalje kao što su Veličina slike.

 5. Da li je izabrana stavka u polju za potvrdu omogućeno kako bi aplikacija može da bude instalirana na lokaciji.

 6. Ako se pojavljuje u polju Hostinga licence Navedite broj licenci mislite da će vam.

 7. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Da biste sve Veb segmente ili segmente aplikacije u aplikaciji koristite dostupne autore stranica aplikacije mora biti instaliran na lokaciji posle otpremanja ga.

Možete da primenite prilagođene SharePoint Framework komponentepomoću kataloga aplikacija kolekcije lokacija. Pratite korake u članku Dodavanje aplikacije na lokaciju da biste instalirali na komponente na lokaciji nakon primene iz kataloga aplikacija kolekcije lokacija.

Ako više ne želite da određene komponente da budu dostupna korisnicima da instalirate, možete da je uklonite iz kataloga aplikacija. Sve instance komponente koje su već dodati lokacijama korisnici će ostati, ali komponente više neće biti dostupno za korisnike da biste dodali dodatne lokacije.

 1. Na lokaciji katalog aplikacija, izaberite aplikacije za SharePoint listu.

 2. Kliknite desnim tasterom miša komponentu koju želite da uklonite i kliknite na dugme Izbriši.

 3. U dijalogu izaberite stavku U redu da biste potvrdili da želite da pošaljete stavku u korpu za otpatke na lokaciji.

Uklanjanje kolekcije lokacija iz liste dozvoli će uzrokovati nekoliko stvari koje treba da se desi:

 • Korisnici neće moći da biste dodali novu SharePoint Framework komponente u katalog aplikacija kolekcije lokacija.

 • Komponente koristi koje obezbeđuju stavke u katalogu aplikacija za kolekciju lokacija će prestati sa radom.

 1. Preuzmite najnoviji SharePoint Online Management Shell.

 2. Povežite se sa SharePoint Online kao globalni administrator ili SharePoint administrator u usluzi Office 365. Da biste saznali kako, pogledajte članak prvi koraci u programu SharePoint Online Management Shell.

 3. Pokrenite sledeću komandu:

  Remove-SPOSiteCollectionAppCatalog -Site URL-TO-TARGET-SITE-COLLECTION

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×