Upravljanje kartici „Office”365 u pregledaču Microsoft Edge

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako korisnici u vašoj organizaciji koristi Microsoft Edge pregledač i imate Office 365 Enterprise ili small business licencu za, mogu da koriste podrazumevane matične stranice, ivice i kartice kao lične ciljna stranica. Kartici Office 365 u ivice pruža korisnicima jednostavan pristup najčešće nedavno korišćenih datoteka SharePoint Office i SharePoint lokacija i brze veze ka vrhu Office Online aplikacija.

Napomena: Više informacija o tome kako osoba možete koristiti kartici Office 365 u ivice da radite i saradnja sa drugima, vidite karticu „Office 365' ivice.

Snimak ekrana pregledača Edge sa karticom „Office 365“

Kako mogu da dobijem karticu „Office 365' za moje organizacije?

Se trenutno snima se na karticu „Office 365' za sve Office 365 organizacije narednih nekoliko meseci. Kada karticu „Office 365' dostupnim vašoj organizaciji, nećete morati da uradite ništa. To će biti na podrazumevano za osobe u vašoj organizaciji koje koristite ivicu pregledač i imate poslovni ili školski licence za Office 365. Možda ćete moći da biste došli na ovoj kartici pre Ako uključite ciljni otpustite da biste videli nove funkcije ranije. Podešavanje opcija izdanja u Office 365 centru administracije.

Možete da moji isključite kartici „Office”365?

Da. Su da biste ga isključili u ivicu tako što ćete promeniti postavku Otvori nove kartice sapraznu stranicu ili Prvih lokacije. Za više informacija, vidite karticu „Office 365' ivice.

Da li to da isključim organizacije za borbu celu?

Ne postoje sve postavke u Office 365 centar administracije za kontrolu nad ovu funkciju. Međutim, ako vaša organizacija ne želite da koristite karticu Office 365 sa ivice, možete da isključite ga za celu organizaciju tako što ćete urediti Dozvoli Veb sadržaj na novu karticu stranice smernice za ivicu. Više informacija potražite u članku dostupni smernice za Microsoft Edge.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×