Upravljanje životom pomoću sistema Office

Tehnologija nije samo za posao. Da biste se fokusirali na ono što je važno i što ćete maksimalno ispuniti, koristite ove savete, predloške i alatke da biste se organizovali, planirali događaje i ostvarili sve što želite i treba da uradite.

Organizovanje svakodnevnog života

Master Outlook prijemno poštansko sanduče

Ako se nađete u e-poruci za značajno parče dana, niste sami. Preuzmi kontrolu nad Outlook Prijemno sanduče sa ovim pametnim napojnicama.

Počnite odavde

Kreiranje prvog budžeta

Snažne budžetske navike su neophodne za izgradnju putanje ka finansijskoj nezavisnosti. Zadržavanje potrošnje u ovim lakim alatki za budžetiranje.

Nabavite predloške

Upravljanje danom

Ne možete da kreirate više časova tokom dana, ali najviše vremena možete da koristite kod kuće, na poslu, između zakazanih obaveza ili iz izvršavanja pošiljke.

Saznajte više

Upravljanje aktivnostima i životnim događajima

Planiranje događaja

Kada je vreme da hostovanje rođendanske proslave, slavlje po bebi, okupljanje dnevnog vremena ili drugo okupljanje, planiranje događaja kao profesionalca sa ovim savetima i alatkama.

Počnite da planirate

Odmor sa prijateljima i porodicom

Bilo da je to vikend let, letnji odmor ili godišnji praznici, koristite ove alate da biste isplanirali savršen put sa onima koje volite.

Isprobajte ih

Upravljanje omladinskim sportskim timom

Upravljanje omladinskim sportskim timom zahteva snažnu organizacionu veљtinu da uravnoteži potrebe igrača, roditelja i trenera.

Pogledajte kako

Planovi za venčanje

Planiranje venčanja nije lak zadatak. Ostanite na vrhu detalja, Eliminišite stres i isplanirajte venčanje života uz ove korisne savete i alatke.

Pogledajte sve

Čuvaj se kuжnog ljubimca

Upravljajte veteranskim posetama, dadiljama kuжnih ljubimaca i dnevnim brigom od vaše krznene ili pernate prijateljice sa ovim иekovnim listama i saveti.

Ži

Upravljajte zdravim zdravstvenim ispravnosti dece

Tako brzo rastu. Pratite važne događaje i pomozite malom da ostane zdrava uz korisne tragaиe.

Da pogledate

Ostvarivanje posla i školskih ciljeva

Dobijte posao iz snova

Pronalaženje posla iz snova zahteva upornost i snažan plan. Stavite se u poziciju da uradite nešto što vam se sviđa sa alatkama koje će vam pomoći da uspete.

Saznajte kako

Napravite odličan školski projekat

Da biste kreirali jedan + školski projekat, saopštite svoje ideje i priče sa visokim kvalitetom, dinamičkim izveštajima i prezentacijama koji će zažebiti publiku.

Pogledajte ih na delu

Odmah počnite sa dodatnim poslom

Bez obzira na to da li tražite honorarni posao ili način da se prijavite kao hobi, ovi saveti će vam pomoći da se uključite u igru sideda.

Prikaži više

Zaštiti sebe i svoju porodicu

Pripremite se za vanredno stanje

Katastrofe se mogu desiti u bilo kom trenutku. Kada se jedan pojavi, moraćete da delujete brzo da biste sačuvali svoju porodicu. Pripremite se da se uverite da ste vi i vaša porodica spremni u slučaju vanrednog stanja.

Prvi koraci

Budite bezbedni na mreži

Umanjite rizike na mreži pomoću napredne zaštite od virusa i sajber kriminala, alatki koje pomažu da vaše informacije budu bezbedne i privatne i načini za spasavanje datoteka iz zlonamernog napada.

Pročitajte više

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×