Upoznajte se sa programa Business Contact Manager funkcija i opcija

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da na najbolji način investicija za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook zauzima praksa, ali hiljada korisnika otkrili da li je vreme pa koje.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vam pomaže da organizujete poslovnih zapisa, upravljanje prodaje i marketinške aktivnosti, kreiranje izveštaja i grafikona i daje vam svežim uvida u preduzeću.

Ovaj članak će vam upoznate sa funkcijama i opcijama programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Svaki odeljak sadrži jednu ili više veze ka detaljnijim članaka koji će vam pomoći da biste saznali više o funkciji i dovršili skup zadataka.

U ovom članku

Pronalaženje Menadžera za poslovne kontakte u programu Outlook

Fascikle Menadžera za poslovne kontakte

Saznajte više o Menadžera za poslovne kontakte u centru za dobrodošlicu

Praćenje važnih poslovnih detalje na kontrolnoj tabli

Koristite radnim prostorima programa Business Contact Manager

Promena postavki programa Business Contact Manager i opcije ili pomoć

Više funkcija

Pronalaženje Menadžera za poslovne kontakte u programu Outlook

Kada instalirate, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je integralni deo programa Microsoft Outlook. Funkcije su pronađeni tako što ćete kliknuti na fascikle na sledećim lokacijama:

 • U oknu za navigaciju, u okviru Programa Business Contact Manager.

  Expanded Business Contact Manager folder in the Navigation Pane

  Savet: Izaberite fasciklu Menadžera za poslovne kontakte za prikaz na kontrolnoj tabli programa Business Contact Manager.

  – ili –

 • U oknu za navigaciju kliknite na dugme Menadžer za poslovne kontakte ili rešenja .

  business contact manager button in the navigation pane

  U ovom prikazu Poslovnih zapisa fascikli će biti prikazane u fascikli programa Business Contact Manager, pored na Centar za dobrodošlicu, Upravljanje kontaktima, Prodaja, Marketing, Upravljanje projektimai Izbrisane stavke fascikle.

  Napomena: Fascikle za pretragu se ne prikazuju u ovom prikazu.

Dodatne funkcije i opcije se nalaze u prikazu "Backstage", na kartici Programa Business Contact Manager . Za više informacija o ovim pogledajte članak Podešavanje programa Business Contact Manager opcije i korišćenje funkcije u prikazu "Backstage".

Savet: Ako ne vidite Menadžera za poslovne kontakte, možda nije moguće instalirati ili je onemogućen za profil.

Vrh stranice

Fascikle Menadžera za poslovne kontakte

Svakoj fascikli koja je ispod fascikli Programa Business Contact Manager predstavlja drugačiji prikaz poslovnih podataka. Da biste otvorili fascikle i upoznavanje sa prikaza za minut.

Savet: Ako već niste dodali poslovne podatke, pokušajte da koristite uzorak poslovne baze podataka. Izaberite karticu datoteka .

Izaberite karticu Business Contact Manager kliknite na dugme upravljanje bazama podataka, a zatim kliknite na dugme prebaci se na uzorak posla.

Izaberite opciju

Pogledajte članak

art

Menadžer za poslovne kontakte

Na kontrolnoj tabli programa Business Contact Manager. Prikažite sve do informacije o vašem poslovanju u gadžetima. Gadžeti grafički prikazali informacije iz raznih zapisa programa Business Contact Manager za svoju analizu. Informacije o tome na kontrolnoj tabli, u članku Praćenje važne poslovne detalje na kontrolnoj tabliu nastavku ovog članka. Informacija o gadžetima potražite u gadžetima za upotrebu u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Centar za dobrodošlicu

Pregled Menadžer za poslovne kontakte za Outlook funkcije i uvodni video zapisi. Za više informacija o centru za dobrodošlicu potražite u članku Saznajte o Menadžera za poslovne kontakte u centru za dobrodošlicu u nastavku ovog članka.

art

Upravljanje kontaktima

Da vam brzi pristup naloga, poslovnog kontakta, i potencijalni klijent zapisa i koji prikazuju informacije koje želite da vidite gadžete radnom prostoru upravljanje kontaktima. Više informacija o nalozi, poslovni kontakti i potencijalni klijenti potražite u članku

art

Prodaja

Prostor prodaje koja vam pruža brz pristup mogućnosti za poslovanje i potencijalni klijent zapisa. Koristite zapise da biste pregledali potencijalne prodaje "i" Kupci. Gadžeti prikazati sve do prodaje. Informacije o mogućnosti za poslovanje i potencijalni klijenti potražite u članku Praćenje potencijalnih poslovnih prilika za prodaju u Menadžeru za poslovne kontakte i Upravljanje potencijalnim klijentima ili vodi u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Marketing

Radni prostor Marketing da planirate i prikaz marketinške aktivnosti koje unapređivanje poslovanja. Gadžeti prikazuju informacije o marketinške aktivnosti. Više informacija o radnom prostoru Marketing, potražite reklamiranje proizvoda i usluga u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Upravljanje projektima

Upravljanje projektima radni prostor. Nastavite sa poslovnim projektima i njihove srodne zadatke. Informacije o poslovnim projektima potražite u članku Organizovanje poslovnih projekata u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Izbrisane stavke

fascikla „Izbrisane stavke“ sadrži zapise iz Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, a samo ispražnjena vlasnika baza podataka Menadžera za poslovne kontakte. Informacije o fascikli "Izbrisane stavke" potražite u članku Brisanje Menadžera za poslovne Contasdfgct zapisa.

Fascikle za pretragu

Fascikle, kao što su poslovne potencijalnih klijenata, koji listu zapisa koje zadovoljavaju kriterijume koje ste naveli. Fascikle za pretragu automatski se ažuriraju. Za informacije o fascikli za pretragu, pogledajte članak Traženje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte.

Više informacija o radnim prostorima potražite u članku Ovladajte radnim prostorima programa Business Contact Manager.

Fasciklu poslovnih zapisa

 • Da biste otvorili fasciklu Poslovnih zapisa u oknu za navigaciju, kliknite na dugme Menadžer za poslovne kontakte ili rešenja , a zatim kliknite na dugme Poslovnih zapisa.

  Fascikla " Poslovnih zapisa " sadrži fascikle koje prikazuju listu svaki tip zapisa: nalozi; Poslovni kontakti Mogućnosti za poslovanje; Marketinške aktivnosti; Poslovni projekti i Projektni zadaci; i stavke istorije komunikacije.

  Napomena: Potencijalni klijenti su uključene u fasciklu poslovni kontakti, zato što su tip poslovnog kontakta.

Izaberite opciju

Pogledajte članak

art

Poslovnih zapisa

Na nalozi, poslovni kontakti, mogućnosti za poslovanje, marketinške aktivnosti, poslovnih projekata i projekata zadaci i Istorija komunikacije fascikle koje prikazuju listu zapisa za izabrani tip.

Napomena: Glavni zapisi uključeni su u fasciklu poslovni kontakti, zato što su tip poslovnog kontakta.

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Lista svih naloge i sve zapise koji su zasnovani na tip zapisa naloga.

Prikaz, uređivanje ili dodajte nove naloge i nalog vrste na ovu listu zapisa. Više informacija o nalozima potražite uskladištili informacije o nalozima u Menadžeru za poslovne kontakte.

Poslovni kontakti

Poslovni kontakti

Lista svih poslovnih kontakata, potencijalnih klijenata i sve zapise koji su zasnovani na tip zapisa poslovnog kontakta.

Prikaz, uređivanje ili dodajte novi poslovni kontakti i tipove zapisa poslovnog kontakta na ovu listu. Više informacija o poslovnim kontaktima, pogledajte članak Korišćenje poslovnih kontakata u Menadžeru za poslovne kontakte.

Mogućnosti za poslovanje

Mogućnosti za poslovanje

Lista svih mogućnosti za poslovanje.

Prikaz, uređivanje ili dodavanje nove mogućnosti u ovom kompletnu listu. Više informacija o mogućnosti za poslovanje, pogledajte članak Praćenje potencijalnih poslovnih prilika za prodaju u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Marketinške aktivnosti

Lista marketinške aktivnosti kao što su liste poziva i kampanjama masovne e-pošte.

Kreiranje, prikazivanje ili uređivanje marketinške aktivnosti. Više informacija o marketinške aktivnosti potražite u članku reklamiranje proizvoda i usluga u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Poslovni projekti

Lista svih poslovnih projekata.

Kreiranje, prikazivanje ili uređivanje poslovnog projekta.

Kliknite na fasciklu projektnih zadataka da biste prikazali Srodni zadaci.

Više informacija o poslovnim projektima potražite u članku Organizovanje poslovnih projekata u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Projektni zadaci

Lista svih zadataka projekta.

Kreiranje i povezivanje poslovnih projekata, projektnih zadataka i Prikažite ili uredite projektnih zadataka. Informacije o projektnim zadacima potražite u članku Korišćenje projektnim zadacima u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Istorija komunikacije

Lista svih stavki istorije komunikacije, kao što su mogućnosti za poslovanje, poslovnih projekata, e-poruke, zakazane obaveze i sastanke.

Prikaz i uređivanje stavke, e-poruke ili datoteke. Takođe možete da kreirate novu stavku i povežete sa zapisom. Za više informacija o istorije komunikacije potražite u članku Praćenje komunikacija sa klijentima u Menadžeru za poslovne kontakte.

art

Izbrisane stavke

fascikla „Izbrisane stavke“ sadrži zapise iz Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, a samo ispražnjena vlasnika baza podataka Menadžera za poslovne kontakte. Informacije o fascikli "Izbrisane stavke" potražite u članku Brisanje Business Contact Manager zapisa.

Vrh stranice

Saznajte više o Menadžera za poslovne kontakte u centru za dobrodošlicu

Kada dovršite čarobnjak za pokretanje, otvara se u centru za dobrodošlicu. Koristite ga da biste pronašli mnoštvo uvodne informacije o Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Kliknite na kategoriju na točkić da biste videli kratak opis o toj oblasti. Pogledajte kratak video da biste dobili pregled kako možete da koristite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će vam pomoći da pratite poslovne informacije.

Ili kliknite na neku od kartica prvi koraci u donjoj polovini u centru za dobrodošlicu za više detalja, video zapisi i veze ka člancima o funkcijama koje vas zanimaju. Koristite strelice za pomeranje kartice.

Možete da vratite se u centru za dobrodošlicu bilo kada vam se dopada. Izaberite stavku Centar za dobrodošlicu fascikli u oknu za navigaciju u okviru Business Contact Manager.

Vrh stranice

Praćenje važnih poslovnih detalje na kontrolnoj tabli

Na prvi pogled na gadžetima na kontrolnoj tabli u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete videti vaše poslovne zarade potencijal, trenutne i buduće opterećenje na osoblje i marketinških aktivnosti donose rezultate za svoje preduzeće. Na kontrolnoj tabli možete da prikažete najviše 20 gadžeta grafikona prodaje, marketinške aktivnosti, projektima i zadacima vašeg preduzeća.

Koristite traku da biste dodali gadžeta koji želite da vidite na kontrolnoj tabli. Prevucite gadžete da biste ih prerasporedili ili kliknite na karticu " Prikaz " na traci za dodavanje ili uklanjanje kolona sa kontrolne table. To je prikaz da biste prilagodili.

Za više informacija o gadžetima, pogledajte članak Korišćenje gadžeta u Menadžeru za poslovne kontakte.

Vrh stranice

Koristite radnim prostorima programa Business Contact Manager

Svakom radnom prostoru Menadžer za poslovne kontakte za Outlook uključuje gadžeta oblast i odeljak za kartice. Komande se neznatno razlikuju za svaki radnog prostora. Obično, svaki Uključi komandi koje vam omogućavaju da kreiraju nove zapise, uređuju i podesite neka vrsta komunikacije, kao što su slanja e-poruke.

Više informacija o radnim prostorima potražite u članku Ovladajte radnim prostorima programa Business Contact Manager.

Prikazivanje radnog prostora

 • U oknu za navigaciju, u okviru stavke Business Contact Manager kliknite na neku od sledećih fascikli da biste prikazali radni prostor:

  • Upravljanje kontaktima.

  • Prodaja.

  • Marketing.

  • Upravljanje projektima.

art

1. u oblasti gadžeta prikaz osnovnu poslovnu metriku na grafikonima i graficima da biste dobili brz prikaz stanja vašeg preduzeća. Možete da prikazivanje ili skrivanje oblasti gadžeta, kao i dodavanje ili uklanjanje gadžeta. Za više informacija o gadžetima, pogledajte članak Korišćenje gadžeta u Menadžeru za poslovne kontakte.

2. u oblasti "kartice" možete da upravljate, pregledajte i analiziranje poslovnih podataka. Svakoj kartici se sastoji od liste zapisa, i čitanje ili okno za pregled. U oknu za čitanje prikazuje informacije iz odeljaka u izabranim zapisom.

3. na kartice lista zapise koje želite da vidite, kao što su mogućnosti za poslovanje ili potencijalni klijenti zapisi prikazani. Možete da dodate karticu za bilo koji tip zapisa sa bilo kog radnog prostora tako što ćete kliknuti na dugme Kreiraj novu karticu .

4. u na čitanje ili u oknu za pregled, možete da prikažete izabranim odeljcima pojedinačnog zapisa. Da biste promenili odeljke koji su uključeni, kliknite na dugme Izaberite odeljke. Više informacija o oknu za čitanje potražite u članku Ovladajte radnim prostorima programa Business Contact Manager.

Vrh stranice

Promena postavki programa Business Contact Manager i opcije ili pomoć

Da biste promenili postavke za neke funkcije, ili izvršili zadatke kao što je deljenje ili pravljenje rezervne kopije baze podataka, uvoz ili izvoz podataka ili Dobijte pomoć od diskusione grupe ili drugi korisnici, idite u prikaz Backstage.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Menadžer za poslovne kontakte.

 3. Uradite sledeće:

  • Da biste izvršili zadatak. kao što je deljenje baze podataka, što utiče na sve Menadžera za poslovne kontakte, kliknite na jedno od dugmadi.

  • Da biste dobili pomoć od korporacije Microsoft ili iz programa Business Contact Manager zajednice, u okviru za Dobijanje pomoći, kliknite na jednu od opcija.

Više informacija o opcijama u prikazu "Backstage", pogledajte članak Podešavanje opcija i koristite funkcije u prikazu "Backstage".

Vrh stranice

Više funkcija

Došli ste od na Rolodex®. Danas, poslovnih zapisa sadrže bogatim skupom mogu pretraživati podatke koji mogu biti od ogromne pomoći u vođenju preduzeće. Osim toga, alatke u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ide još dalje zato što možete da ih koristite da biste vizuelizacija podataka u gadžetima, izveštaja i grafikona i ponesete podatke da biste bili produktivniji kada ste odsutni.

Ovaj odeljak sadrži:

Traženje poslovnih zapisa

Filtriranja zapisa

Korišćenje gadžeta

Kreiranje izveštaja i grafikona

Izvoz poslovnih zapisa

Koristili mobilne uređaje

Traženje poslovnih zapisa

Pretraživanje poslovnih zapisa je brz način da pronađete jedan zapis ili grupe zapisa. Na 10 najnovijih niske za traženje automatski se čuvaju za lako ponovo da koristite. Više informacija o pretraživanju potražite u članku Traženje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte.

Filtriranja zapisa

Primena filtera na skup podataka ili zapisa vam omogućava da biste prikazali samo informacije koji zadovoljava zadati kriterijum. Filteri olakšavaju preuzeli jedan zapis ili skup zapisa koji imaju zajedničke karakteristike. Filtriranje liste ili izveštaj je sjajan način da biste dobili liste za marketinšku aktivnost, pozivima ili drugim poslovne aktivnosti. Više informacija o filtriranju zapise potražite u članku Filtriranje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte.

Korišćenje gadžeta

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, gadžetima za prikaz u osnovnu poslovnu metriku i informacije o radnim prostorima kontrolne table ili upravljanje kontaktima, prodaje, marketinga i upravljanje projektima. Za više informacija o gadžetima, pogledajte članak Korišćenje gadžeta u Menadžeru za poslovne kontakte.

Kreiranje izveštaja i grafikona

Izveštaj je odlična alatka za dobijanje uvida u nalozi, poslovni kontakti, potencijalnih klijenata, mogućnosti za poslovanje, poslovnih projekata i marketinške aktivnosti. Da otvorite više od 60 standardni izveštaji u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, i možete takođe izmena, čuvanje, ažuriranje, i ponovno korišćenje skoro neograničen broj dodatnih izveštaja. Više informacija o kreiranju izveštaja i grafikona potražite u članku Korišćenje izveštaja i grafikona u Menadžeru za poslovne kontakte.

Izvoz poslovnih zapisa

Možete izvoz poslovnih zapisa i da ih koristite u drugim programima, kao što je Microsoft Excel. Na primer, možda ćete želeti da biste izvezli kopiju podataka u jedan izveštaj u programu Excel za dublju analizu. Da biste saznali više o izvozu poslovnih zapisa, pogledajte članak izvoz poslovnih zapisa iz Menadžera za poslovne kontakte.

Koristili mobilne uređaje

Možete da ponesete poslovne podatke sa sobom kada napustite kancelariju: na laptop računaru ili na telefonu. Možete da pristupite i poslovni kontakti se prijaviti programu Outlook Web Access ako ste uključili funkciju sinhronizaciji poslovnih kontakata. Za informacije o tome da vaše poslovne podatke sa na laptop računaru, pogledajte članak rad van mreže pomoću Menadžera za poslovne kontakte. Informacije o uključujući poslovnim kontaktima na telefonu ili možete da im pristupite na vebu potražite u članku daljinski pristup poslovnim kontaktima: korišćenje sinhronizacije u Menadžeru za poslovne kontakte.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×