Upoznajte Office 365 Video

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Office 365 Video je sjajno mesto za prikaz i deljenje video zapisa za vašu organizaciju. Evo uvod u Office 365 Video sa vezama ka više detalja.

Office 365 Video je portal intranet veb lokacije na kom osobe u vašoj organizaciji mogu da objavljuju i prikazuju video zapise. To je usluga striminga video zapisa za vašu organizaciju koja je dostupna uz SharePoint Online u usluzi Office 365. To je sjajno mesto za deljenje video zapisa poslovne komunikacije ili snimaka časova, sastanaka, prezentacija ili sesija obuke, na primer. Office 365 Video prikazuje sličicu za svaki video na lokaciji. Jednostavno izaberite sličicu da biste prikazali određeni video.

Office 365 Video sa nekoliko otpremljenih video zapisa

Da biste otpremili video zapisa, možete da otpremite na određeni kanal. Možete da otpremite više video zapisa na kanal u isto vreme. Osobe iz vaše organizacije koje imaju dozvolu za uređivanje za određeni kanal da otpremite video zapise da biste ga. Na primer, Office 365 Video dolazi sa jednog unapred konfigurisana kanalom, koje se zove zajednice. Podrazumevano, svi imaju dozvolu za uređivanje i prikaz za kanal zajednice , tako da svako može da Otpremi i prikaz video zapisa u njoj. Više informacija potražite u članku Uploading video zapisi i Promena dozvola kanala u Kreiranje kanala u usluzi Office 365 Video i upravljanje.

Office 365 video zajednice stranica

Možete da gledate video zapise sa mesta na kom su istaknuti na Office 365 Video početnoj stranici i sa određenih kanala. Kada izaberete sličicu video zapisa, video se reprodukuje direktno u prozoru pregledača. Moraćete da ispunite sledeće zahteve da biste prikazali video u pregledaču.

Office 365 Video prikaz stranica

Napomena: Možda ćete morati da instalirate Adobe Flash protiv 11,4 ili novija verzija da biste reprodukovali video zapisi na neke kombinacije pregledača/uređaja. Možete da instalirate Adobe Flash ovde.

Računar

Pregledač

OS

Podržana reprodukcija

Edge

Windows 10

HTML5

IE 11

Windows 10

HTML5

IE 11

Windows 8.1

HTML5

IE 11

Windows 7

Adobe Flash v.11.4 ili novija verzija

IE 9 - 10

Windows

Adobe Flash v.11.4 ili novija verzija

Chrome (najnovija verzija)

Windows 7 + / OSX (najnovija verzija)

HTML5

Firefox (najnovija verzija)

Windows 7 + / OSX (najnovija verzija)

HTML5

Safari (najnovija verzija)

OSX (najnovija verzija)

Izvorni HTML5

Mobilni uređaji

Pregledač

OS

Podržana reprodukcija

IE 11

Windows Phone 8.1

HTML5

Chrome

Android 4.4.4

HTML5

Safari

iOS 6

Izvorni HTML5

Osobe u vašoj organizaciji koje su administratori kanala za Office 365 Video mogu da kreiraju kanale za organizovanje video zapisa. Možete da imate kanale za određene teme, na primer, ili za određene grupe kao što su sektori ili timovi. Informacije o tome ko može da kreira kanale potražite u odeljku Promena dozvola administratora za Office 365 Video portal u članku Upravljanje Office 365 Video portalom.

Osobe koje imaju dozvolu za uređivanje kanala kontrolišu ko može da prikaže kanal i video zapise koji su na njemu. Tako kada odete na Office 365 Video, videćete samo kanale za čiji prikaz imate dozvolu. Informacije o tome ko može da uređuje i prikazuje kanale potražite u odeljku Promena dozvola kanala u članku Kreiranje kanala i upravljanje njim u usluzi Office 365 Video.

Evo par jednostavnih načina da obavestite druge osobe o video zapisima koji se nalaze u usluzi Office 365 Video:

  • Ugradite Office 365 video na lokaciju.    Možete da prikažete video zapis koji je uskladišten na Office 365 Video portalu, na SharePoint Online lokaciji ili drugoj veb lokaciji tako što ćete dodati kôd za ugradnju za taj video na stranicu gde želite da se video pojavi. Dodatne informacije potražite u članku Ugrađivanje Office 365 video zapisa na lokaciji.

  • Objavite u usluzi Yammer.    Ako vaša organizacija koristi Yammer, možete u usluzi Yammer da objavite poruku o video zapisu dok ga gledate i vaša poruka će automatski uključiti vezu ka video zapisu koji gledate. Da biste koristili Yammer za to, razvijte Yammer okno koje se nalazi na desnoj strani stranice video plejera, otkucajte poruku i ime Yammer grupe u koju želite da objavite i odaberite stavku Objavi. Informacije o korišćenju usluge Yammer u vašoj organizaciji potražite u članku Upoznajte Yammer.

  • Pošaljite vezu ka video zapisu u e-poruci.    Da biste dobili vezu za video zapis, izaberite video zapis u usluzi Office 365 Video i kopirajte URL iz trake adresa u pregledaču.

Ljudi koje obaveštavate o video zapisu moći će da vide ako imaju dozvolu za prikazivanje kanala na kom se video nalazi. Informacije o dozvoli za prikazivanje kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u članku Kreiranje kanala i upravljanje njim u usluzi Office 365 Video.

Snalaženje

Office 365 Video se lako koristi. Evo nekoliko saveta o tome šta možete da pronađete.

Da biste videli koji kanali i video zapisi su u žiži interesovanja za celu organizaciju, izaberite stavku Početak na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju. Video administrator može da postavi najviše tri kanala i četiri video zapisa u žižu interesovanja na početnoj stranici. Više informacija potražite u odeljku Postavljanje video zapisa i kanala u žižu interesovanja na početnoj stranici Office 365 Video portala u članku Upravljanje Office 365 Video portalom.

Da biste videli koji video zapisi su u žiži interesovanja na određenom kanalu, izaberite stavku Kanali na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju, a zatim izaberite kanal. Osoba koja ima dozvole za uređivanje za kanal može da postavi do pet video zapisa u žižu interesovanja na stranici za taj kanal. Više informacija potražite u odeljku Postavljanje video zapisa u žižu interesovanja na kanalu u članku Kreiranje kanala i upravljanje njim u usluzi Office 365 Video.

Da biste videli koji video zapisi su najpopularniji za celu organizaciju, odaberite stavku Početak na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju i pogledajte odeljak U trendu na početnoj stranici. Da biste videli koji video zapisi su posebno popularni na određenom kanalu, odaberite stavku Kanali na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju, odaberite kanal i pogledajte odeljak U trendu na toj stranici kanala.

Da biste videli kanale za čije prikazivanje imate dozvolu, izaberite stavku Kanali na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju. Zatim izaberite kanal da biste videli video zapise na njemu.

Da biste pronašli određeni video ili kanal, izaberite ikone Lupe na levoj strani na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju, a zatim otkucajte šta tražite u polju za pretragu .

Office 365 video za pretragu

Možete da pronađete i video zapise koji se nalaze u Office 365 Video pomoću SharePoint enterprise pretrage.

Osobe koje imaju dozvolu video administratora za Office 365 Video kontrolišu ko može da kreira kanale i oni mogu da postave kanale i video zapise u žižu interesovanja na početnoj stranici. Podrazumevano, osobe u SharePoint Online grupi administratora zakupca imaju dozvolu za video administraciju i mogu da dodele dozvole za video administraciju drugim osobama u vašoj organizaciji. Više informacija potražite u članku Upravljanje Office 365 Video portalom.

Takođe pogledajte

Pronalaženje pomoći u vezi sa uslugom Office 365 Video

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×