Upoznajte Microsoft Bookings

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregled aplikacije Microsoft Bookings

Microsoft rezervacije je na mreži i mobilne aplikacije za mala preduzeća koji pružanje usluga klijentima na zakazanu obavezu osnovi. Preduzeća primeri frizeraja stomatoloških kancelarija, zdravlja, firmi, finansije dobavljače, savetnici i automatske radnje.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Rezervacije ima tri glavne komponente:

  • Rezervisanje stranica gde klijenti mogu da planiraju zakazane obaveze sa člana osoblja koji treba da obezbedi uslugu. Možete da prikažete ovu stranicu na Facebook, gde klijenti mogu da planiraju zakazane obaveze ili svoju Veb lokaciju.

  • Skup zasnovane na vebu, poslovne Veb stranica gde vlasnici preduzeća da snimite željene postavke klijenta, upravljanje listama osoblja i rasporede, definisanje usluge i cene, podešavanje radnog vremena, i da prilagodite kako usluge i osoblje na rasporedu

  • Poslovni ka mobilnoj aplikaciji gde vlasnici preduzeća možete da vidite sve zainteresovanima liste i kontakt informacije i pristupanje da ručno rezervacije

Kako funkcioniše Microsoft Bookings

Kao i sve Office 365 aplikacije, Rezervacije je pločica u pokretanju aplikacija. Kliknite na pločicu da biste pokrenuli aplikaciju.

AppLauncher sa istaknutom pločicom rezervacije

Prvo otvorite aplikaciju, videćete matičnoj stranici koja sadrži na levoj traci za navigaciju i tri istaknute pločice koje će vas voditi kroz instalacioni program i predstavljanje nove funkcije.

Matična stranica rezervacije ekrana sa logotipom prostor i navigaciju sa leve strane istaknuta

Spremni za početak?

Pogledajte ovaj video zapis ili pratite dolenavedene korake da biste podesili rezervacije.

Korak 1: Unesite svoje poslovne podatke

Korak 2: Podesite smernice za planiranje

Korak 3: Definisanje vaše ponude usluge

Korak 4: Kreiranje spiska osoblja

Korak 5: Podešavanje zaposlenih radno vreme

Korak 6: Planiranje poslovnih aktivnosti, vreme, i odmora

Korak 7: Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranicu rezervisanje

Korak 8: Kreiraj i osoblju vaše rezervacije

Povezani članci

Saznajte više o dostupne Office 365 planova

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×