Upoznajte Excel autora zajednice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ove zajednice stručnjaka dosledno kreirate kvaliteta video sadržaja, mogu vam pomoći da naučite kako da koristite Excel! Njihov sadržaj se pojavljuje u spiskovi numera na Microsoft Office kreatora kanal na YouTube logotip , a možete da pronađete više na kanala i Veb lokacije navedene ispod.

Jon Acampora
(Excel kada niste u domu - Jon)

Oz Orfei
(Excel gore)

Leila Gharani
(Leila Gharani)

Mike Girvin
(excelisfun)

Bila jelena
Lokacije (MrExcel.com)

Mynda Treacy
(MyOnlineTrainingHub)

Jon Acampora

Excel kada niste u domu - Jon na YouTube logotip

Jon Acampora

Džonove cilj je da ćete saznati Excel da uštedite vreme posla i napredovanje u karijeri. Već je skuplja Excel korisnika i VBA projektovanje više od 10 godina i takođe je i Microsoft MVP. Pokušava da biste saznali nešto novo svaki dan, a želi da dele znanje sa koje vam pomažu da poboljšate svoje sposobnosti. Kada ne gleda unakrsne tabele ili ažuriranje blog na ExcelCampus.com, dobija otvorenom i surfuje.

Oz Orfei

Excel na Fire na YouTube logotip

Oz Orfei

Oz je na zadatak da svet o čišćenja podataka i upravljanje odgovorni podacima u programu Excel. Na njegov YouTube kanala, njegov zanimljivija, preko vrha stil istražuje saveti strategije i procesa, koja objašnjava Excel koncepata stvarnog života scenarija. Oz je objavljen autor i vrstan govornikaima za preostali biber Sriraиu i aktivan u zajednici pripovedanja blizu njegove kuće u Oregonu.

Leila Gharani

Leila Gharani na YouTube logotip

Leila Gharani

Leila pokreće XelPlus.com – lokacija sa resursima na Excel da biste pomogli drugima da steknete znanja im je potreban tako da možete da kreirate korisne alatke za rešavanje problema i dobijanje više gotovo. Na njen YouTube kanala, ona deli Excel savete i trikove na osnovu pitanja dobija iz zajednice na mreži u programu Excel i stručnjake prisustvovali njene obuke.

Mike Girvin

excelisfun na YouTube logotip

Mike Girvin

Mike Girvin je na fakultetu Highline profesore, Excel MVP i Excel i Power BI YouTuber koja je objavila preko 3000 video zapisa na lokaciji YouTube od 2008. Njega pruža potpunu besplatne časove sa video zapise, datoteke i praksu probleme. Njegov video zapisi i časove Prekrijte teme iz programa Excel osnove Excel naprednih, do Power Query i Power BI i dalje. Kada Marka-u ne sve, on se izlazi i trci BMX bicikli ili napravite bumerang.

Bila jelena

Lokacije MrExcel.com na YouTube logotip

Bila jelena

Bila jelena je host lokacije MrExcel.com i autor 57 knjige o programu Microsoft Excel. Kada on nije prosledjujem o programu Excel, pronaći će ga fotografisanje raketa pokreće od njegove kuće blizu Kanaveral.

Mynda Treacy

MyOnlineTrainingHub na YouTube logotip

Mynda Treacy

Na MVP od 2014, Mynda Treacy na početku karijere ekonomistu upravljanje investicija bankarskih u Londonu. Danas deli svoje znanje Excel sa hiljadama Excel entuzijaste kroz njen YouTube kanala, blog, vebinari i sedmični Excel bilteni na MyOnlineTrainingHub.com. U programu Excel kontrolne table, Power Query, Power Pivot i Power BI upravlja i online kursevi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×