Upotreba poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju na dokumentima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pored saradnje na e-pošte, takođe možete poželeti da sarađujete na dokumentima korišćenjem poštansko sanduče na lokaciji. Prednost korišćenja poštanskim sandučićima na lokaciji za saradnju dokumenta je da li će moći da pristupite dokumentima koji su uskladišteni na SharePoint lokaciji ili iz programa Outlook. Takođe lako možete da delite dokumente sa drugima. Za više informacija o kako poštansko sanduče na lokaciji može da pomogne u članku Dodavanje poštanskog sandučeta lokacije aplikacije da biste zadržali e-pošte u kontekstu na lokaciji .

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta lokacije je i dalje dostupne u SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima.

Važno:  Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Da biste dodali dokumente pomoću poštanskog sandučeta na Veb lokaciji, jednostavno prevucite dokumente u e-poruku i njihovog dodavanja u biblioteku dokumenata na SharePoint lokaciji.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na lokaciji

Kada se dokumenti skladište na SharePoint lokaciji, je važno da se desi za sve buduće promene u dokument u verziji koja je uskladištena na lokaciji. Da biste pomogli da postavite osobe na desnom verziju dokumenta, možete lako da prosledite dokument u programu Outlook desni taster miša, a zatim izaberete stavku Prosledi.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Ako imate više dokumenata koje želite da delite, možete jednostavno da prevučete i otpustite ih u e-poruke da biste automatski uključili veze ka svakom dokumenata.

Uključite veze do dokumenata u e-poštu.

Dodavanje fascikle "Dokumenti" u omiljene lokacije u programu Outlook

Ako koristite listu omiljenih kontakata u programu Outlook, možda će vam biti korisno takođe sadrži dokumente iz poštanskog sandučeta na lokaciji u listu omiljenih lokacija. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu Dokumenti i zatim izaberite stavku Prikaži u omiljenim lokacijama.

Ako imate dva dokumente fascikle na listi omiljenih lokacija sa istim imenom, Outlook automatski dodaje ime poštanskog sandučeta na ime fascikle (na primer, „dokumenata – HRTeamSite@contosobistro.onmicrosoft.com”) tako da lako možete da vidite fasciklu koje je koji.

Pročitajte više o Outlook omiljene stavke u fasciklama za poštu zadrži korišćenih u omiljenim lokacijama.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×