Upit za rad van mreže sa Microsoft Exchange nalogom

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 nalog. Većina kućnih i ličnih naloga ne koriste Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange nalozima i načinima za određivanje sa kojom verzijom programa Exchange se vaš nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku „Takođe pogledajte“.

Možete da podesite da vas Microsoft Outlook upita da odaberete da li želite da sa Microsoft Exchange nalogom radite na mreži ili van nje, odnosno želite li da počinjete sa radom u režimu na mreži uvek kada je Exchange poštansko sanduče dostupno.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Postavke naloga.

  2. Na kartici E-pošta izaberite Exchange nalog, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  3. Kliknite na dugme Još postavki.

  4. Na kartici Opšte postavke, u okviru za grupisanje Pri pokretanju izaberite opciju Automatski otkrij stanje veze ili opciju Ručno upravljanje stanjem veze.

    Change Exchange connection state at start

    1. Automatski otkrij stanje veze   Outlook će se pokrenuti u režimu rada van mreže ako veza sa Exchange nalogom nije dostupna.

    2. Ručno upravljanje stanjem veze   Kada pokrenete Outlook, od vas će se zatražiti da odaberete da li ćete raditi na mreži ili van nje. Ova opcija vam omogućava da radite van mreže, čak i ako je veza sa Exchange serverom dostupna.

Napomena: Ako niste podesili Outlook da radi van mreže i ne koristite keširani režim Exchange servera, Outlook podaci neće biti dostupni u slučaju da niste povezani sa Exchange serverom.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×