Podešavanje usluge Office 365 za preduzeća

Upisivanje za Office 365 Business Premium

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Upišite se za Office 365 plan za preduzeća

 1. Da biste se prijavili za Office 365 plan za preduzeća, idite na lokaciju Office proizvoda i odaberite stavku kupite odmah.

 2. Odaberite plan na koji želite da se upišete. U ovom primeru, izaberemo Office 365 Business Premium.

 3. U okviru Rezime porudžbine, unesite broj korisnika koji ste sami, uključujući i odlučili mesečni ili godišnji poslovni plan. Zatim kliknite na dugme sledeće.

 4. U okviru recite nam o sebi, unesite vaše poslovne informacije, kao što su e-pošte, broj telefona i zemlji, a zatim odaberite sledeći.

 5. Unesite adresu gde koju ćete biti pomoću usluge Office 365 i odaberite stavku dalje.

 6. Odaberite opciju tekst me ili Pozovi me kao metoda verifikacije, kliknite na dugme Pošalji verifikacioni kôd, a zatim kliknite na dugme sledeće.

 7. Unesite kôd koji ste dobili, a zatim kliknite na dugme Verifikuj.

 8. U okviru Kreiranje svoj posao identitet, odaberite tip ime domena ćete da koristite, unesite ime domena i kliknite na dugme sledeće.

 9. Prijavite se u svoj nalog domena i odaberite da odobrite pristup Office 365.

 10. Nakon uspešne verifikaciju, unesite korisničko ime i lozinku, a zatim odaberite sledeći.

 11. U okviru plaćanje i naplata, unesite vaše detalji plaćanja, a zatim odaberite stavku Pošalji porudžbinu.

Dodavanje korisnika i povežite se sa vašeg domena

 1. Nakon postaviti redosleda za pretplatu na Office 365 u koraku 11 iznad, odaberite stavku Počnimo.

 2. Na stranici Dodavanje novih korisnika , dodajte imena za prikaz i korisničkog imena zaposlenih ili drugim osobama koje će korišćenje usluge Office 365 sa vama, a zatim odaberite stavku sledeće.

 3. Na stranici za deljenje za akreditive za prijavljivanje unesite alternativnu e-pošte (koji nisu rad) adrese za korisnike i zatim izaberite stavku Pošalji e-pošte. (Ako nemate njihove adrese e-pošte, kliknite na dugme Preuzmi ili Štampanje i dali im svoje akreditive kasnije.) Kliknite na dugme sledeće.

 4. U okviru Migriranje e-poruke, odaberite stavku ne Migriranje e-poruke. Ovo će biti izvršeno kasnije u programu Outlook. Kliknite na dugme sledeće.

 5. Na stranici povežite domena odaberite stavku Dodavanje zapisa za mene, a zatim odaberite sledeći. (Ako niste spremni da koristite Office 365 za e-poštu, još uvek, odaberite napustili i nastavite kasnije.)

 6. Kada budete upitani, ponovo se prijavite na svoj nalog ime domena i prihvatite kada budete upitani da omogućite Office 365 ažuriranje imena domena.

 7. Na dobili ste na kraju podešavanja stranice, možete da ocenite vaš utisak pri radu sa Dodaj komentar ako želite, a zatim odaberite idite do centra administracije.

 8. Obilazak funkcije ako želite, a zatim odaberite stavku Idite na instalaciju. Odavde možete da instalirate Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, ili da isprobate druge poslovne aplikacije. Takođe pogledajte članak podešavanje tu e-pošte ne dovrši.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×