Upišite se za probnu pretplatu na uslugu Office 365 za partnere

Ukoliko ste registrovani član mreže Partnerska mreža korporacije Microsoft, možete dobiti pravo na probnu pretplatu na uslugu Office 365 Enterprise. Da biste videli da li ste kvalifikovani za probnu pretplatu, posetite veb lokaciju Microsoft Cloud partner. Ako ste kvalifikovani, možete da se upišete na veb lokaciji. Tokom procesa upisivanja od vas će biti zatraženo da postavite novo ime domena i da kreirate korisnički ID za svoj nalog, u slučaju da ga već nemate.

Napomene: 

 • Dostupnost usluga i funkcija u Office 365 razlikuje se u zavisnosti od zemlje ili regiona, a funkcije unutar usluge mogu biti ograničene iz pravnih razloga u određenim zemljama ili regionima. Pre nego što počnete proces upisivanja, saznajte da li je Office 365 dostupan u zemlji ili regionu gde ćete koristiti Office 365 usluge

 • Partneri koji se nalaze u Australiji i zainteresovani su za uslugu Office 365 moraju da dobiju pretplatu putem dobavljača Telstra. Više informacija potražite na veb lokaciji Microsoft mreža za partnere.

  Partneri koji se nalaze u Australiji mogu da šalju probne pozivnice i kupe ponude za klijente koji se nalaze izvan Australije, ali ne i za klijente u Australiji.

Softverski zahtevi

Kada se prijavite za Office 365, konfigurišite računar tako da mogu da se instaliraju softverske ispravke. Te ispravke su neophodne pri povezivanju sa Office aplikacijama za stone računare za Office 365.

Prijavite se ako već imate nalog za uslugu Office 365

Ako ste se prethodno upisali na probnu ili plaćenu pretplatu uz pomoć usluge Office 365, već imate nalog i korisnički ID.

Da biste se prijavili na nalog:

 1. Posetite veb sajt Microsoft Cloud partner.

 2. Kliknite na vezu da biste se prijavili, a zatim ukucajte korisnički ID i lozinku.

Automatski ste prijavljeni na usluzi Office 365 kao administrator svoje organizacije. Stranica Administratorski centar će se otvoriti. Poruka e-pošte koja sadrži informacije o vašem nalogu će tada biti poslata na željenu e-adresu.

Upišite se za uslugu Office 365 ako vam je potreban novi nalog

Tokom procesa upisivanja obezbeđujete informacije o sebi i svojoj organizaciji i kreirate novo ime domena i novi korisnički ID za svoj nalog. Koristite korisnički ID svaki put kada se prijavite na uslugu Office 365.

 1. Posetite veb sajt Microsoft Cloud partner.

 2. Kliknite na vezu da biste se upisali.

 3. Na stranici Upisivanje za partnere potvrdite da su informacije u poljima tačne.

 4. Ukucajte opisno ime (kao što je contoso) za novi domen sa sledećim formatom: contoso.onmicrosoft.com.

 5. Izaberite stavku Proveri dostupnost da biste bili sigurni da je ime domena dostupno.

Novo ime domena se koristi za kreiranje vašeg naloga. Nakon što je nalog kreiran, možete da koristite ovo ime domena sa uslugom Office 365. Međutim, ako biste radije koristili svoju hostovanu e-poštu ili druge usluge za korišćenje sopstvenog registrovanog imena domena, možete da dodate registrovano ime domena svog preduzeća usluzi Office 365. Informacije o tome potražite u članku Verifikujte sopstveni domen u usluzi Office 365.

 1. Kada vam bude zatraženo, ukucajte novu e-adresu za korišćenje za korisnički ID. Koristite korisnički ID svaki put kada se prijavite na uslugu Office 365.

 2. Pregledajte ugovor o probnoj verziji i, ako ste saglasni, kliknite na dugme Prihvatam i nastavljam da biste završili proces upisivanja.

 3. Konfigurišite računar tako da ispravke za softver mogu biti instalirane. Te ispravke su neophodne pri povezivanju aplikacija Office za stone računare sa uslugom Office 365. Više informacija u vezi sa konfigurisanjem računara da bi instalirao ispravke potražite u članku Korišćenje aplikacija Office za stone računare sa uslugom Office 365.

Nakon što ste se upisali, bićete automatski prijavljeni na usluzi Office 365 kao administrator svoje organizacije. Stranica Administratorski centar će se prikazati. Poruka e-pošte koja sadrži informacije o vašem nalogu će tada biti poslata na željenu e-adresu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×