Prijavite se i podesite aplikacije

Prijavite se pomoću G Suite domena

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Prvi korak u premeštanje preduzeće iz G paketa u Office 365 je da se upišu za pretplatu.

 1. Idite na Office365.com i odaberite stavku za preduzeća.

 2. Odaberite stavku Pogledajte planove i cene, a zatim Small Business. Za klijente premeštanja iz paketa G, preporučujemo da Office 365 Business Premium.

 3. Odaberite stavku kupite odmah.

 4. U okviru Rezime porudžbine, Unesite ukupan broj osoba koje želite da koristite Office 365, odaberite mesečni ili godišnji naplate plan i zatim kliknite na dugme sledeće.

 5. U okviru recite nam o sebi, unesite svoje kontakt informacije, a zatim odaberite sledeći.

 6. Da biste dokazali da niste robot, upišite svoj broj telefona, odaberite stavku Pošalji verifikacioni kôd, Unesite kôd koji ste dobili i zatim odaberite stavku Verifikuj.

 7. U odeljku Kreiranje svoj posao identitet, odaberite stavku koristi ime domena već posedujete, unesite domen koji koristite sa G paket, a zatim odaberite Verifikujte vlasništvo.

 8. Da biste dokazali da posedujete domen, odaberite stavku Pošalji verifikacionu e-poruku, kopirajte kôd iz e-pošte koju primate, nalepite kôd, a zatim odaberite Verifikuj.

 9. Unesite e-adresu i lozinku za prijavljivanje na nalog. Ta osoba će biti globalni administrator koji će upravljati Office 365 usluge za svakoga. Odaberite stavku Prijavite se.

 10. U okviru plaćanje i naplata, unesite vaše detalji plaćanja, a zatim odaberite stavku Pošalji porudžbinu.

 11. Na na Pregledajte i postavite redosled stranice, pregledajte detalje, a zatim odaberite prihvatite ugovor o & porudžbinu.

 12. Na stranici Potvrda porudžbine Pregledajte porudžbinu rezimea, a zatim odaberite stavku Idite na instalaciju početi da dodajete korisnike u centru administracije.

 13. U centru administracije obilazak ako želite, a zatim odaberite stavku Idite na instalaciju.

 14. Na stranici " Dodavanje novog korisnika ", dodajte imena osoba u vašem preduzeću.

 15. Uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu Pošalji lozinku za nove korisnike da e-pošte , a zatim kliknite na dugme sledeće.

 16. Na stranici Deljenje akreditive za prijavljivanje , delite nalog detalje sa osobama koje će koristiti tako što ćete uneti njihove alternativne e-adrese na kartici e-pošte , a zatim odaberite Slanje e-pošte.

 17. Na stranici za Migriranje e-poruke , izaberite ne Migriranje e-poruke, a zatim kliknite na dugme sledeće.

 18. Na stranici povežite domena odaberite stavku napuštanje i nastavite kasnije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×