Unapređenje operacija u laboratoriji dok se ispunjava usaglašenost

Unapređenje operacija u laboratoriji dok se ispunjava usaglašenost

Svaki dan, laboratorije obrađuje i analiziraju hiljade bioloških uzoraka. Potrebno je da poštujete Hipa, OSHA, RCR i druge zahteve za usaglašenost dok pojednostavujete operacije laboratorije da biste omogućili bezbedan pristup podacima, uređajima i opremi.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Uskladištite zapise laboratorije i instrumenta u sigurnoj centralizovanoj bazi podataka koja se nalazi na lokaciji Microsoft Azure. Korišćenje centralnog izvora za pristupačnije efikasnosti informacija i ispunjava zahteve za praćenje. 

Konfigurišite Windows 10 da poštuje HIKA i druge zahteve tako da vi i vaše kolege imate pristup vašim podacima dok je ona još uvek bezbedna i usaglašena. 

Pored toga što je bezbedno uskladištiti i pristupiti podacima, vaša laboratorija treba da konstantno testira instrumente da bi se obezbedilo da su uvek operativne i kalibratovane da bi se zadovoljili regulatorni zahtevi. Možete da pratite sve planirane aktivnosti instrumenta sa uređaja i primite obaveštenja uz lanac obaveštenja dok se ne dovrši potreban zadatak. Uskladištite podatke instrumenta u centralizovanoj bazi podataka koja se nalazi na lokaciji Microsoft Azure da bi se snimao i redigulo status opreme, Access zapise i pokrenuli izveštaje nadzora, sve u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Access rezultati digitalno za efikasnost i praćenje usaglašenosti.

  • Bezbedno organizujte i skladištite velike količine podataka.

  • Pratite sve planirane aktivnosti instrumenta i primite obaveštenja dok se ne dovrši zadatak.

Saznajte više

Microsoft i Hika i Act

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×