Umetanje video zapisa na mreži u programu OneNote za Windows 10

Umetanje video zapisa na mreži u programu OneNote za Windows 10

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dodavanje video zapisa u beleške je sjajan način za kreiranje interaktivnih Beležnica koju možete da delite sa ili distribuirate drugim osobama. Možete da ugradite video zapise iz raznih izvora, sa više opcija na putu.

Uradite sledeće

  1. Kopirajte sve video veze iz izvora željeni video zapisa (na primer, otvorite sa video zapisom na lokaciji YouTube, a zatim kopirajte URL sa trake adresa u pregledaču tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Ctrl + C).

  2. U programu OneNote, idite na stranicu koju želite da umetnete video zapis.

  3. Kliknite bilo gde na stranici, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili vezu. Sada možete kliknite na vezu da biste reprodukovali video izvor ili kliknite na ugrađeni video zapis da biste videli gde na stranici.


Podržani video lokacije

Iako možete da umetnete veze ka sve video izvora u programu OneNote, ugrađivanje koja se može reprodukovati video zapisi na stranici trenutno radi na sledeće lokacije i usluge:

  • Dailymotion

  • Office Mix

  • Sway

  • Vimeo

  • Vine

  • YouTube


Savet: Proverite nazad periodično da biste videli kada dodatne lokacije ili usluga možda dodati.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×