Umetanje tabele u programu OneNote za Windows 10

Umetanje tabele u programu OneNote za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da vizuelno organizovanje informacija u beleškama, možete da umetnete i oblikovanje tabele u programu OneNote za Windows 10.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Uradite sledeće:

  1. U programu OneNote, postavite kursor na mesto gde želite da se pojavljuju u tabelu.

  2. Kliknite na dugme Umetni > Tabelai pomerajte kursor preko koordinatne mreže sve dok ne označite željeni broj kolona i redova.

    Komanda „Umetni tabelu“ koja prikazuje koordinatnu mrežu za izbor
  3. Dok je izabran bilo koji deo tabele, kliknite na karticu tabele koja se pojavljuje na traci za korišćenje komandi za dodatne tabele, kao što su umetanja ili brisanja redova ili kolona, primeniti senčenje ćelija i sortiranje sadržaja ćelija u tabeli.

Napomena: Ako izbrišete neki red ili kolonu u tabeli tako što niste želeli da uklonite, izaberite opozivanje Dugme „Opozovi radnju“ u programu OneNote. u gornjem desnom uglu prozora aplikacije ili pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Z na tastaturi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×