Umetanje tabele u programu OneNote za Windows 10

Umetanje tabele u programu OneNote za Windows 10

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da vizuelno organizovanje informacija u beleškama, možete da umetnete i oblikovanje tabele u programu OneNote za Windows 10.

Uradite sledeće

  1. U programu OneNote, postavite kursor na mesto gde želite da se pojavljuju u tabelu.

  2. Kliknite na dugme Umetni > tabelai pomerajte kursor preko koordinatne mreže sve dok ne označite željeni broj kolona i redova.

    Komanda "Umetni tabelu" koja prikazuje izbor koordinatne mreže
  3. Dok je izabran bilo koji deo tabele, kliknite na karticu tabele koja se pojavljuje na traci za korišćenje komandi za dodatne tabele, kao što su umetanja ili brisanja redova ili kolona, primeniti senčenje ćelija i sortiranje sadržaja ćelija u tabeli.

Napomena: Ako izbrišete neki red ili kolonu u tabeli tako što niste želeli da uklonite, izaberite Opozivanje Dugme „Opozovi radnju“ u programu OneNote. u gornjem desnom uglu prozora aplikacije ili pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Z na tastaturi.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×