Umetanje simbola i specijalnih znakova u programu Word na mobilnom uređaju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji nekoliko načina na koje možete da koristite mobilni uređaj da biste dodali specijalne znakove u dokumente.

Korišćenje tastature za dodir

Dodir tastaturi sadrži ugrađeni specijalnih znakova koji se ne prikazuju na ekranu. Da biste ih videli, pritisnite i držite taster odgovarajućih dok se ne pojavi grupe specijalne znakove ili simbole. Zatim možete odabrati da biste umetnuli znak ili simbol u dokumentu. U ovom primeru, specijalne znakove koji su dostupni za taster e prikazane su u operativnom sistemu Windows Mobile.

Specijalni znakovi

Instaliranje aplikacije ili programskih dodataka koji uključuju tastature simbola i specijalnih znakova

Postoje aplikacije nezavisnih proizvođača tastature koji pružaju simbola ili specijalne znakove u Google Play prodavnice (za Android uređaje), prodavnicu aplikacija ili iTunes (za iPad i iPhone) ili Microsoft Store (za Windows mobilnim uređajima). Pretraga simbola ili pretragu za određeni tip simbol koji su vam potrebni (na primer, matematičkih simbola).

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×