Umetanje praznih ćelija, redova ili kolona u list sa podacima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

List sa podacima može da sadrži maksimalno 4000 redova i 4000 kolona. Grafikon može da sadrži najviše 255 grupa podataka, a jedna grupa podataka najviše 4000 mesta podataka.

 1. Prebacite se na list sa podacima.

  Kako?

 2. Da biste umetnuli prazne ćelije, izaberite opseg postojećih ćelija u koji želite da umetnete nove prazne ćelije. Izaberite onoliko ćelija koliko želite da umetnete.

  Da biste umetnuli prazne redove, izaberite redove odmah ispod mesta gde želite da umetnete nove redove. Izaberite onoliko redova koliko želite da umetnete.

  Da biste umetnuli prazne kolone, izaberite kolone koje se nalaze odmah sa desne strane od mesta gde želite da umetnete nove kolone. Izaberite onoliko kolona koliko želite da umetnete.

  Kako?

 3. U meniju Umetanje izaberite stavku Ćelije.

  Ako ste izabrali opseg ćelija, izaberite opciju Pomeri ćelije udesno ili Pomeri ćelije nadole.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×