Umetanje obrasca ili testa u PowerPoint

Umetanje obrasca ili testa u PowerPoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pokušajte Microsoft Forms da napravite upitnik, test ili anketu.

U PowerPoint, možete da kreirate novi obrazac ili test u Microsoft Forms ili izaberite postojeću i umetnete u prezentaciju.

Zadatak, kontrolna lista, simbol planiranja

Kreiranje ili umetanje obrasca je samo dostupna za Office 365 Education i Office 365 komercijalne pretplatnika sa verzijom 1807 (izgradite 16.0.10711.20012) ili novija verzija programa PowerPoint za Office 365 na Računaru. Pronađite svoju verziju sistema Office. Odgovaranje na obrascu ili test možda koriste PowerPoint na Računaru, macOS ili na mreži.

Kreiranje novog obrasca ili test

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnih ili školskih akreditiva.

 2. Otvorite prezentaciju PowerPoint i odaberite slajd u koji želite da umetnete u obrazac ili test.

 3. Na kartici Umetanje izaberite stavku Obrasci.

  Ikona "Obrasci" u programu PowerPoint

 4. Obrasci tabla otvoriće i usidrili na desnoj strani PowerPoint prezentaciju.

 5. U okviru Moji obrasci, izaberite stavku + novi obrazac ili + novi test da biste počeli sa kreiranjem obrasca ili test.

  Microsoft Forms okno u programu PowerPoint

  Otvoriće se novi prozor sa prazan obrazac i podrazumevani naslov („obrazac bez naslova”). Saznajte više o tome kako da kreirate obrazac ili test.

 6. Kada završite kreiranje obrasca ili test, on će biti ugrađen na slajdu PowerPoint i se pojavljuju na vrhu spiska Moji obrasci u okviru dugmadi + novi obrazac i + novi test .

Umetanje postojeći obrazac ili test

 1. Pronalaženje u obrazac ili test koji želite da umetnete u slajd u okviru Moji obrasci na tabli.

 2. Zadržite pokazivač na naslov u obrascu ili test i kliknite na dugme Umetni.

  Umetanje obrasca ili test iz okna Microsoft Forms u programu PowerPoint

  Takođe možete izabrati Uređivanje ako imate više promene da biste izvršili ili želite da pregledate rezultate u obrascu ili test.

 3. Obrazac ili test sada ugrađen u PowerPoint slajd.

Napomena: Ako vidite sledeću poruku o grešci u Office 365 konfigurisan da biste sprečili pojedinačne nabavke i izvršavanje Office prodavnice programski dodaci, kad umetnete obrasca u slajd, obratite se administratoru da biste ga omogućili. Administratori mogu da idite na Microsoft 365 centar administracijei izaberite stavku Postavke > usluge i programski dodaci > korisnik poseduje aplikacija i usluga. Za opciju Dozvoli osobama u vašoj organizaciji da odete do Office prodavnice, administratoru da podesite preklopnik na. Imajte u vidu da može da potraje nekoliko sati da bi promena stupila na snagu. Dodatne informacije.

Deljenje prikupljati odgovora

Delite PowerPoint slajdove sa drugima putem e-pošte, OneNote, timovima i drugim Office aplikacijama. Prijemnike slajdova možete a zatim popunite obrazac i prosledite odgovore bez napuštanja programa PowerPoint.

Saznajte više o tome kako da delite PowerPoint prezentaciju sa drugim osobama. Takođe možete da delite jednog PowerPoint slajda sa nekim.

Proverite odgovore u obrazac

Da biste videli odgovora na obrascu ili test, prijavite se na nalog Office 365 na https://forms.office.com/. Otvorite odgovarajuću obrazac sa stranice moj obrazaca , a zatim izaberite karticu odgovore na vrhu stranice. Dodatne informacije.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Šta je to Microsoft Forms?

Pravljenje obrasca pomoću usluge Microsoft Forms

Kreiranje testa pomoću usluge Microsoft Forms

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×