Umetanje isečka ekrana u programu OneNote Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Hvatanje vizuelnih informacija na ekranu računara je sjajan način da sačuvate sadržaj koji možda na kraju promena ili istekne – kao što su najnovije vesti ili osetljive na vreme liste. Ako koristite OneNote Online na Windows Računaru ili Mac, je lako da napravite isečak brzo ekrana bilo kog dela ekrana, a zatim dodajte ga kao sliku u beleške.

  1. Na ekranu, prikažite ono što želite da uhvatite.

  2. Na PC tastature, pritisnite istovremeno tastere Windows + Shift + S. Kada se ekran zatamni, koristite miš da biste kliknite i prevucite oko deo ekrana koju želite da uhvatite. Vaš isečak ekrana odmah šalju u ostavu tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

    Na tastaturi Mac računara, pritisnite komandu + kontrola + Shift + 3 tasteri istovremeno da uhvatite ceo ekran i njeno kopiranje u ostavu. Ili pritisnite komandu + kontrola + Shift + 4 Kliknite i prevucite deo ekrana koju želite da uhvatite.

  3. Vratili u programu OneNote Online, idite na stranicu koju želite da umetnete isečak ekrana i zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili kopiranu sliku na Računaru.

    Na Mac računaru, pritisnite komandu + V da biste nalepili sliku.

Napomena: Ako često treba da klip stavke na ekranu, možete da probate na OneNote Clipper, brz i jednostavan način za sadržaj klip sa veba u programu OneNote.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×