Ukloni povezani nalog iz usluge Outlook.com

Ako više ne želite da imate drugi nalog e-pošte povezan sa Outlook.com, možete da uklonite povezan nalog iz Outlook.com. Uklonićete samo vezu između drugog naloga i Outlook.com, ne i nalog e-pošte ili e-poruke.

Napomena: Ako želite da trajno zatvorite Outlook.com nalog e-pošte, morate da zatvorite svoj Microsoft nalog. Kada zatvorite Microsoft nalog, e-pošta i kontakti se brišu sa naših servera i ne mogu da se oporavljaju. Saznajte više o zatvaranju Outlook.com naloga.

Šta se dešava sa mojom e-poštom kada uklonim povezan nalog?

Sve e-poruke koji su uvezene u Outlook.com će i dalje biti tamo nakon što isključite nalog e-pošte.

Savet: Pre nego što uklonite nalog e-pošte iz Outlook.com, preporučujemo da se prijavite kod originalnog dobavljača e-pošte povezanog sa tim nalogom i proverite da li su vaše e-poruke tamo. Ako jesu, kada uklonite nalog, možete da izbrišete sve e-poruke tog naloga iz Outlook.com i i dalje ćete imate njihovu kopiju kod dobavljača e-pošte. Ako nisu tamo, kada uklonite nalog, možda bi trebalo da uskladištite e-poruke u fascikli u Outlook.com umesto da ih izbrišete.

Kada uklonite nalog iz Outlook.com, više ne možete da pošaljete e-poštu sa tog naloga u Outlook.com.

Kako da uklonite povezan nalog

  1. Izaberite Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa OutlookPostavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlooke-poštu.

  2. U okviru Upravljanje povezanim nalozimapomerite kursor iznad naloga koji želite da uklonite, a zatim izaberite stavku Izbriši Brisanje .

  3. Izaberite stavku Sačuvaj.

  4. Kada uklonite nalog iz Outlook.com, možete da izbrišete e-poruke sa povezanih naloga.

Takođe pogledajte

Dodavanje ili uklanjanje pseudonima e-pošte u usluzi Outlook.com

Zatvaranje Outlook.com naloga

I dalje vam je potrebna pomoć?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×