Bezbednost

Uključivanje otkrivanja malvera

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
Umetnost sa tekstom: centar administracije se menja, pogledajte https://aka.ms/aboutM365Preview.

 1. Iz centra administracije na adresi https://admin.Microsoft.comOffice 365 centar administracije, odaberite stavku Prikaži više % gg_ administratorskih centara usluge _gt_ Security usluge amampve.

 2. Odaberite stavku smerniceza upravljanje pretnjama i gt_.

 3. Iz dostupnih smernica, odaberite stavku anti-malver.

 4. Na stranici za borbu protiv malver kliknite dvaput na podrazumevanu smernicu da biste je otvorili, a zatim odaberite stavku Postavke.

 5. U okviru stavke Filter "uobičajeni tipovi priloga" odaberite stavku "blokira slanje i primanje tipova datoteka sa liste".

  Opcionalno, dodajte ili uklonite tipove datoteka sa liste tipovi datoteka .

 6. Da biste dobili obaveštenje svaki put kada je poruka koja sadrži jedan od ovih tipova datoteka blokirana, potvrdite izbor u poljima za potvrdu dva polja u okviru administratorske obaveštenja i unesite e-adresu za oba.

 7. Da biste prilagodili poruku koja se šalje kada se blokira tip datoteke, izaberite stavku koristi prilagođeni tekst obaveštenja i popunite obavezna polja.

 8. Odaberite stavku Sačuvaj.

  Ako želite da dodate drugu smernicu, kliknite na dugme Plus (+) na vrhu stranice za borbu protiv malvera, a zatim ponovite ove korake.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×