Uključivanje ili isključivanje odziva za profil

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada postoji više profila, možete da konfigurišete Microsoft Outlook 2010 da zatraži pri pokretanju Outlook da odaberete profil koji ćete koristiti. Ako odziva za profil je isključena, koristi se podrazumevani profil.

  1. Izađite iz programa Outlook.

  2. Na kontrolnoj tabli kliknite jednom ili dvaput na stavku Pošta.

Gde se na kontrolnoj tabli nalazi stavka Pošta?

Pošta se pojavljuje na različite lokacije na kontrolnoj tabli u zavisnosti od verzije operativnog sistema Microsoft Windows kontrolnoj tabli prikaz izabrana, i da li 32 - bitno ili 64-bitni operativni sistem ili verziju Outlook 2010 instalira.

Stavku Pošta ćete najlakše pronaći ako otvorite kontrolnu tablu u operativnom sistemu Windows, a zatim u polje Pretraga u vrhu prozora unesete Pošta. Na kontrolnoj tabli operativnog sistema Windows XP, unesite Pošta u polje Adresa.

Napomena: . Ikona Pošta pojavljuje se nakon prvog pokretanja programa Outlook.

  1. Kliknite na dugme Prikaz profila.

  2. U okviru Pri pokretanju programa Microsoft Outlook koristi sledeći profil izaberite stavku Upitaj koji će se profil koristiti ili Uvek koristi ovaj profil.

    Komanda „Upitaj koji će se profil koristiti“ u dijalogu „Pošta“

  3. Kada se Outlook pokrene, na listi Ime profila izaberite profil koji želite da koristite.

Savet: Kada koristite više profila, obično postoji jedan profil koji najčešće koristite. Profil može da bude određen kao podrazumevani profil na listi Ime profila . Kada se pojavi na listi, kliknite na dugme u redu da koristite podrazumevani profil ili kliknite na alternativni profil sa liste.

Podešavanje podrazumevanog profila

  1. U dijalogu Izbor profila, na listi Ime profila izaberite profil za koji želite da bude podrazumevani.

Dijalog „Izbor profila“

  1. Kliknite na dugme Opcije, a zatim u okviru Opcije potvrdite izbor u polju za potvrdu Postavi kao podrazumevani profil.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×