Uključivanje ili isključivanje obaveštenja na radnoj površini

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja na radnoj površini

Obaveštenje na radnoj površini jeste obaveštenje koje se pojavljuje na radnoj površini kada primite novu e-poruku, poziv za sastanak ili zahtev za zadatak. Obaveštenja na radnoj površini podrazumevano su uključena.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Informacije prikazane u obaveštenjima na radnoj površini razlikuju se u zavisnosti od stavke koju primite u Prijemnom sandučetu.

 • E-poruka    Prikazuje ime pošiljaoca, temu i prva dva reda poruke. Obaveštenje na radnoj površini ne prikazuje sadržaj šifrovane ili digitalno potpisane poruke. Da biste videli poruku, morate da je otvorite.

 • Poziv za sastanak    Prikazuje pošiljaoca, temu, datum, vreme i lokaciju sastanka.

 • Zahtev za zadatak    Prikazuje pošiljaoca, temu i datum početka dodeljenog zadatka.

Outlook obaveštenje na radnoj površini

Savet:  Ako želite da obaveštenje na radnoj površini bude vidljivo tako da imate više vremena da ga pročitate, postavite pokazivač na obaveštenje pre nego što ono nestane iz prikaza.

Da biste uključili ili isključili obaveštenja na radnoj površini, uradite sledeće:

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Kliknite na dugme Opcije.

 3. Izaberite stavku Pošta.

 4. U okviru stavke Prispeće poruka potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži obaveštenje na radnoj površini.

  Napomena:  Da biste potisnuli druga obaveštenja kao što su reprodukovanje zvukova, promena pokazivača miša ili prikazivanje ikone koverte na traci zadataka, opozovite izbor u odgovarajućim poljima za te funkcije.

  Obaveštenje na radnoj površini možete da isključite i kada se ono pojavi na ekranu. Kliknite na strelicu nadole na obaveštenju, a zatim izaberite stavku Onemogući obaveštenje o novoj pošti na radnoj površini.

 5. Da biste promenili transparentnost obaveštenja na radnoj površini ili koliko dugo su vidljiva, izaberite stavku Postavke obaveštenja na radnoj površini.

Kada se obaveštenja na radnoj površini ne pojavljuju

Obaveštenja na radnoj površini ne pojavljuju se tokom početne sinhronizacije naloga e-pošte ili kada zatražite ručno slanje ili primanje.

Isto tako, ako koristite pravila poruka, a nova poruka se premesti iz podrazumevanog prijemnog sandučeta naloga, možda nećete primiti obaveštenje na radnoj površini ili se ono neće pojaviti onoliko dugo koliko ste to konfigurisali u postavkama funkcije obaveštenja na radnoj površini.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×